ASUS VG24VQ alınır mı?

Bu monitörün aynısını kullanıyorum tepkisi gerçekten çok hoşuma gitti oyunlarda ama senin kullanma amacına bağlı film veya video izlersende tercih edilir ama ıps modeller daha çok tercih ediliyor ama şöyle söyleyeyim alırsanda üzmez asla ölü piksel ve ışık sızması olayı tamamen şans işi bu arada bende çıkmadı ikiside hocam.
 
Ben VA kullanan biri olarak IPS al diyorum. VA panellerin bazılarında FreeSync açınca flicker olabiliyor. IPS'in hem renkleri daha güzel hem de bakış açısı VA ya göre daha iyi. Her iki paneli de kullanmış kimse VA yı önermez.
 
Dostum sen ve senin gibi yanıp tutuşanlar olduğu gibi. Sorun yaşamayan insanlarda var. Sorun yaşadın diye o markanın veya o modelin tüm ürünleri kötü yada arızalı anlamına gelmez.
Ben öyle bir şey demedim çok görülüyor dedim bende de Asus marka monitör var gayet de memnunum. Kim dedi yanıp tutuştuğumu çok sorun çıkıyor dedim lütfen element uydurmayın fanboyluk yapmanıza gerek yok iyi günler dilerim:D.
 
ben de daha almadım ve yarın sabah ben de almaya gideceğim😃. VG249Q modelini almaya karar verdim.
Arkadaşım eğer almadıysan, ben VG249Q aldım çok hoşuma gitti kesinlikle onu almanı tavsiye ederim. Renkler aşırı canlı. Çerçevesi daha ince. Kavisli olanı da inceledim ama onu pek beğenmedim. Kavisi de az gibi geldi zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı