F FarukGygsz Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 56 30 Nisan 2021 #1 "ASUS TUF Gaming VG24vq" monitör bugün elime ulaştı ve ölü piksel testi yaptım. Sağ altta bir adet ölü piksel var sizce garantiye yollamalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
"ASUS TUF Gaming VG24vq" monitör bugün elime ulaştı ve ölü piksel testi yaptım. Sağ altta bir adet ölü piksel var sizce garantiye yollamalı mıyım?
ulaselessar Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #2 Benim de var. Rahatsız ediyorsa yollayın, etmiyorsa çok problem yok
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 30 Nisan 2021 #3 Bir adet ölü piksel garanti kapsamında değil diye biliyorum.
F FarukGygsz Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 56 30 Nisan 2021 #4 ulaselessar dedi: Benim de var. Rahatsız ediyorsa yollayın, etmiyorsa çok problem yok Genişletmek için tıkla... Rahatsız etmiyor görüntü olarak fakat olduğunu bilmek biraz beni geriyor diyebilirim. Syeux dedi: Bir adet ölü piksel garanti kapsamında değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 5'den fazla ise yapıyorlarmış sanırım garanti belgesinde yazdığına göre
ulaselessar dedi: Benim de var. Rahatsız ediyorsa yollayın, etmiyorsa çok problem yok Genişletmek için tıkla... Rahatsız etmiyor görüntü olarak fakat olduğunu bilmek biraz beni geriyor diyebilirim. Syeux dedi: Bir adet ölü piksel garanti kapsamında değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 5'den fazla ise yapıyorlarmış sanırım garanti belgesinde yazdığına göre
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 30 Nisan 2021 #5 FarukGygsz dedi: Rahatsız etmiyor görüntü olarak fakat olduğunu bilmek biraz beni geriyor diyebilirim. 5'den fazla ise yapıyorlarmış sanırım garanti belgesinde yazdığına göre Genişletmek için tıkla... Evet iade hakkınız varsa kullanın.
FarukGygsz dedi: Rahatsız etmiyor görüntü olarak fakat olduğunu bilmek biraz beni geriyor diyebilirim. 5'den fazla ise yapıyorlarmış sanırım garanti belgesinde yazdığına göre Genişletmek için tıkla... Evet iade hakkınız varsa kullanın.
F FarukGygsz Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 56 30 Nisan 2021 #6 Syeux dedi: Evet iade hakkınız varsa kullanın. Genişletmek için tıkla... İade etmekle uğraşmak istemiyorum ama daha sonra çeşitli sorunlara sebebiyet verir mi bu ölü piksel.
Syeux dedi: Evet iade hakkınız varsa kullanın. Genişletmek için tıkla... İade etmekle uğraşmak istemiyorum ama daha sonra çeşitli sorunlara sebebiyet verir mi bu ölü piksel.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 1 Mayıs 2021 #7 FarukGygsz dedi: İade etmekle uğraşmak istemiyorum ama daha sonra çeşitli sorunlara sebebiyet verir mi bu ölü piksel. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok, bir kaç yerde çoğalabiliyor diye duydum ama doğrulup payını bilemem onların yalancısıyım.
FarukGygsz dedi: İade etmekle uğraşmak istemiyorum ama daha sonra çeşitli sorunlara sebebiyet verir mi bu ölü piksel. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok, bir kaç yerde çoğalabiliyor diye duydum ama doğrulup payını bilemem onların yalancısıyım.