ASUS VG258QR Monitör Bulanık Görüntü

TufanTsubasa

Decapat
Herkese merhaba arkadaşlar, bu gün ASUS VG258QR isimli 24.5 inch 165 Hz oyuncu monitörünü satın aldım, Call of Duty Warzone adlı oyunu kurdum girdim ve böyle bir şeyle karşılaştım:

download.png

Bir ayarınını yapamadım, yoksa bozuk mu yoksa normal olarak mı böyle? Bilemedim sormak istedim sizlere. Monitör ile uzaklığım yaklaşık 3 karış falan çok çok yakın sayılır, yani ondan dolayı mı böyle görüyorum bilemedim.
Screenshot bu ne abi ya :D.

Son düzenleme:
Vatan PC'den aldım 1 ölü piksel çıktı gittik değiştik böyle görünüyor iade edebilir miyim kolaylıkla bilmiyorum.

Aynı sorun bende vardı. İade ettim bende Vatan'dan almıştım. Oyunlarda tepki süresi olsun akıcılık olsun gerçekten iyi fakat bu sorun her şeyi maalesef bozuyor :( İade olayına gelincede ölü piksel yoksa rahatlıkla iade edebilirsiniz.

O attığım görsel oyundan oyuna değişiyor bu arada çözünürlükten kaynaklı sanırım gün geçtikçe alışılıyorum akşam birkaç oyunda daha deneyeceğim duruma göre verip başka model alacağım ya da kullanacağım.

O attığım görsel oyundan oyuna değişiyor bu arada çözünürlükten kaynaklı sanırım gün geçtikçe alışılıyorum akşam birkaç oyunda daha deneyeceğim duruma göre verip başka model alacağım ya da kullanacağım.

Aynen çözünürlüğü düşürdükçe oyunlarda pikselleşme oluyor. Videolarda falan nasıl siyah renklerde pikselleşme var mı? Bende vardı.

Yok ben de bir şey ayarlarından izlediğin şeye göre ya da oynadığın şeye göre düzeltiyon kullanıyon kesinlikle kötü bir monötör değil ama 3-4 gün alışmak gerek işte onu da neredeyse alıştım.

Yok ben de bir şey ayarlarından izlediğin şeye göre ya da oynadığın şeye göre düzeltiyon kullanıyon kesinlikle kötü bir monötör değil ama 3-4 gün alışmak gerek işte onu da neredeyse alıştım.

Aynen bir süre sonra alışıyorsun. Ben 9 gün kullanıp iade etmiştim. Böyle bir sorun vardı. Ekran kartın NVIDIA mı?

Dosya Ekleri

• IMG_0631.JPG
    IMG_0631.JPG
    751,2 KB · Görüntüleme: 100
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı