ASUS VG279Q Monitörde Ölü Piksel Çıktı

Vatan'dan aldığım Asus monitörü iki kere değişim yaptırtmıştım. Sadece bir tane ölü piksel yüzünden. Üçüncü sağlam çıkmıştı. Şubeden şubeye değişebilir olay fakat Asus'un normalde tek bir ölü piksele bile değişim garantisi var diye biliyorum. Sonuçta para verdiğimiz bir ürünün sağlam olmasını bekleriz.

Çoğu firma en az 3-4 tane ölü piksel olması durumunda değişim sağlıyor. Eğer sizi rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin ama ileride sayısı artabilir de. Benim gibi takıntınız var ise şansınızı deneyin.

Vatan'dan aldığım Asus monitörü iki kere değişim yaptırtmıştım. Sadece bir tane ölü piksel yüzünden. Üçüncü sağlam çıkmıştı. Şubeden şubeye değişebilir olay fakat Asus'un normalde tek bir ölü piksele bile değişim garantisi var diye biliyorum. Sonuçta para verdiğimiz bir ürünün sağlam olmasını bekleriz.

Çoğu firma en az 3-4 tane ölü piksel olması durumunda değişim sağlıyor. Eğer sizi rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin ama ileride sayısı artabilir de. Benim gibi takıntınız var ise şansınızı deneyin.
Monitörü hepsiburada'dan bir satıcıdan almıştım. Garanti için direk Asus ile görüşme fırsatım olur mu? Yoksa satıcı aracılığıyla mı görüşeyim garanti şartlarını. Monitörü paketlemek göndermek biraz beni tedirgin etmiyor değil. Hassas bir cihaz nasıl olsa..

@Dafirenze Asus Türkiye garantisi ile aldıysanız monitörü, satıcının da yapacağı zaten Asus'a yollamak olacaktır. Yani sizin yerinize onlar göndermiş olacak. Veya üşenip tek bir ölü piksel için değişim olmaz diyebilirler. Aradan zaten 1 yıl geçmiş, Asus ile iletişime geçmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yine de aldığınız firmaya danışın.

ASUS 1 ölü piksele müdahale etmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 3 yan yana (yan yana olayından emin değilim) ya da daha fazla ölü piksel için garanti veriyor.

ASUS'un tek bir ölü piksele değişim garantisi yok. Vatan'ın anlaşmalı olduğu firmalarla uygulaması bu şekilde ki müşteri memnuniyeti adına Vatan'ın koyduğu bir şarttır kendisi. Yani aldığınız her ASUS monitörün ölü pikselden iade alınacağını sanmayın.

ASUS'un tek bir ölü piksele değişim garantisi yok. Vatan'ın anlaşmalı olduğu firmalarla uygulaması bu şekilde ki müşteri memnuniyeti adına Vatan'ın koyduğu bir şarttır kendisi.
Doğrudur. Zaten şubeden şubeye değişen bir durum. Benim gittiğim şube bu konularda müşteri memnuniyetine çok özen gösteriyor. Başka şubeler ise değişim yapmak ile uğraşmayabilir.
Yani aldığınız her ASUS monitörün ölü pikselden iade alınacağını sanmayın.
Herhalde yani sürekli değişim yapmaları konusunda bir beklentim yok :) Ama bir ürün ile ilgili sıkıntı yaşarsam onun her türlü değişimini sağlatırım. Yeter ki internet üzerinden almamış olayım. Haklarımızı savunmayı bilmemiz gerek sonuçta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı