ASUS-VG279QM-27 monitör nasıldır?

yasNbae

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
odtü fizik öğrencisi
Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden çok iyi bir monitör tavsiye ederim ama gereğinden fazla pahalı.Onun yerine 144h hz 22 inç tarzı şeyler öneririm böyle pahalı şeylere çok gerek yok

ErselCan'ında dediği gibi benim de tercihim 144Hz olmuştur attığının yarı fiyatına 144Hz kaliteli bir monitör alabilirsin.

ErselCan'ında dediği gibi benim de tercihim 144Hz olmuştur attığının yarı fiyatına 144Hz kaliteli bir monitör alabilirsin.
Çok teşekkürler Hocam
Hocam zaten iyi bir sistemi var. Yeni nesil oyunlarda ultra ayarlarda maksimum 150 fps oluyor yani 244hz alırsa 150 fpsi geçemeyeceği için monitörün sunduğu akıcılıgı alamıycak

Çok teşekkürler hocam.

Hocam zaten iyi bir sistemi var. Yeni nesil oyunlarda Ultra ayarlarda maksimum 150 FPS oluyor yani 244Hz alırsa 150 FPS'i geçemeyeceği için monitörün sunduğu akıcılıgı alamıycak.

Dostum arkadaşın sistemi zaten neredeyse en üst düzeyde bir sistem, 2080I olan 280Hz monitör almayacakta başka kim alacak? Bütçesi varsa neden olmasın.

Dostum fazla oyun oynuyorsan almanı öneririm zaten çoğu FPS oyunlarında o FPS'yi karşılayabilecek kapasitede bir sistem. Evet G-Sync uyumu vardır. Ayrıca bence IPS panel renk ve canlılık konusunda en iyi ekran fakat oyun konusunda en iyi performansı almak istiyorsanız TN panel öneririm. Tabii bu kişiden kişiye değişir. Film falan da izleyecekmişsiniz bence sizin için en uygun panel IPS.

Son düzenleme:

Benim kartta aynı buna bende baktım ama kartın daha iyi performans vermesi açısından 2K 165Hz tercih ettim.

VG279QM modeli ve LG 27GL850-B modeli şu anda piyasada ki en hızlı düşük gecikme süresine sahip IPS paneller. TN panellerle yarışır durumda. Sadece competitive fps tarzı oyun oynuyorsanız tavsiye ederim. Ama dengeli olarak fps AAA oyunlar oynuyorsanız 2k 144hz daha tatminkar olabilir.

Gerçi benim aldığım model MSI optik MAG272QP ghosting var biraz aşağıdaki videoda mevcut göstermek için çektim. İade edip ViewSonic XG2405 alıp Türkiye'ye daha iyi 2K modeller gelmesini beklsemmi diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ghosting sorunu OD hız aşırtmalı durumda mı meydana geliyor 165hz de yoksa normal durumda mı ? 165hz aşırtmalı durumda meydana geliyorsa normal bir durumdur. Zira OD ile birlikte aşırtmalı hz değerlerinde genelde ufak bir ghosting oluyor.

Renkden dolayı 144Hz 10Bit'e çektim 165 8Bit kullanmıyorum monitörü. RTX 2080 var diye 2K geçtim bunu satıp 1080P'de iyi bir kart alacağım bir de IPS monitör o olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…