ASUS-VG279QM-27 monitör nasıldır?

Dostum arkadaşın sistemi zaten neredeyse en üst düzeyde bir sistem, 2080I olan 280Hz monitör almayacakta başka kim alacak? Bütçesi varsa neden olmasın.

Dostum fazla oyun oynuyorsan almanı öneririm zaten çoğu FPS oyunlarında o FPS'yi karşılayabilecek kapasitede bir sistem. Evet G-Sync uyumu vardır. Ayrıca bence IPS panel renk ve canlılık konusunda en iyi ekran fakat oyun konusunda en iyi performansı almak istiyorsanız TN panel öneririm. Tabii bu kişiden kişiye değişir. Film falan da izleyecekmişsiniz bence sizin için en uygun panel IPS.

Teşekkürler bilgi için
VG279QM modeli ve LG 27GL850-B modeli şu anda piyasada ki en hızlı düşük gecikme süresine sahip IPS paneller. TN panellerle yarışır durumda. Sadece competitive FPS tarzı oyun oynuyorsanız tavsiye ederim. Ama dengeli olarak FPS AAA oyunlar oynuyorsanız 2K 144Hz daha tatminkar olabilir.

İleride zaten 4K monitör alacağım ekran kartını kullanmak için şu an oyun için almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı