ASUS VG27WQ alınır mı?

RavenoLL

Kilopat
Çok kaliteli bir modeldir, ancak sisteminizi göz önüne alarak bunu alacağınızı düşünüyorum, sisteminiz 2560x1440 165 Hz gibi bir değeri kaldıramayacak gibi bir sistemse boşuna çok para vermiş olursunuz, sisteminizi yazarsanız göz atabiliriz.

Çok kaliteli bir modeldir, ancak sisteminizi göz önüne alarak bunu alacağınızı düşünüyorum, sisteminiz 2560x1440 165 Hz gibi bir değeri kaldıramayacak gibi bir sistemse boşuna çok para vermiş olursunuz, sisteminizi yazarsanız göz atabiliriz.

Haklısınız sistemi yazmam gerekirdi.
MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio
Ryzen 5 3600
16 GB 3200 MHz RAM

Apex Legends gibi FPS oyunları oynuyorum ve bu sistem bana 2K'da 120 üzeri bir FPS verebiliyor.

3200 TL'ye dediğim monitör alınır mı? Daha iyisi var mıdır?
Selamlar,
Monitör aldıysanız fikrinizi alabilirmiyim ?

Monitörü aldım ancak sadece 1 hafta kullanabildim. Sonrasında ekran kartım bozuldu. Artı ve eksileri şöyle sıralayacak olursam:
+ELMB özelliği beni memnun etti. Panel VA olmasına rağmen TN hızına yaklaştı.
+Görüntü kalitesinden genel anlamda memnun kaldım. Tipik VA kalitesindeydi.
+Yazılımsal diğer özellikleri kendi sitesinden okuyabilirsiniz. Bu fiyat bandındaki diğer monitörlerde olan özelliklerin hepsi var.
+Tasarımı güzel. Ekranı her tarafa evirip çevirebiliyorsunuz. Bu fiyat bandında sağa sola döndürme özelliği olması ile diğerlerinden ayrılıyor.
-ELMB ve Adaptive SYNC aynı anda açılamıyor.
-ELMB'yi açınca parlaklık %50 düşüyor. Beni çok rahatsız etmedi ama sizi bilmem.
-HDR olsun diye konmuş. Çok bir şey beklemeyin.
-1500R kavis oranı size fazla gelebilir. Ben çok sıkıntı yaşamadım.
Genel anlamda ben memnun kaldım. Bu fiyat bandında güzel bir seçenek.

Monitörü aldım ancak sadece 1 hafta kullanabildim. Sonrasında ekran kartım bozuldu. Artı ve eksileri şöyle sıralayacak olursam:
+ELMB özelliği beni memnun etti. Panel VA olmasına rağmen TN hızına yaklaştı.
+Görüntü kalitesinden genel anlamda memnun kaldım. Tipik VA kalitesindeydi.
+Yazılımsal diğer özellikleri kendi sitesinden okuyabilirsiniz. Bu fiyat bandındaki diğer monitörlerde olan özelliklerin hepsi var.
+Tasarımı güzel. Ekranı her tarafa evirip çevirebiliyorsunuz. Bu fiyat bandında sağa sola döndürme özelliği olması ile diğerlerinden ayrılıyor.
-ELMB ve Adaptive SYNC aynı anda açılamıyor.
-ELMB'yi açınca parlaklık %50 düşüyor. Beni çok rahatsız etmedi ama sizi bilmem.
-HDR olsun diye konmuş. Çok bir şey beklemeyin.
-1500R kavis oranı size fazla gelebilir. Ben çok sıkıntı yaşamadım.
Genel anlamda ben memnun kaldım. Bu fiyat bandında güzel bir seçenek.
Detaylı anlatımınız için teşekkürler şuanda 2 monitör arasında gidip geliyorum açıkcası bu fiyat bantlarında
VG27WQ (VA Panel)
VG27BQ (TN Panel)
Şuanda benq xl2411 kullanıyorum TN panel, genel olarak kullanımından memnunum TN renklerine çok dandik hatta çöp diyenler var fakat VA panel hiç kullanmadım. Açıkcası memnun kalmamaktan korkuyorum VA panelden.Beni fps (overwatch - apex legends gibi) oyunlarda üzermi.Bu oyunları deneyimleme şansınız oldumu. 2 Monitör kıyaslandığında sizce hangisi tercih edilmeli.

Detaylı anlatımınız için teşekkürler şuanda 2 monitör arasında gidip geliyorum açıkcası bu fiyat bantlarında
VG27WQ (VA Panel)
VG27BQ (TN Panel)
Şuanda benq xl2411 kullanıyorum TN panel, genel olarak kullanımından memnunum TN renklerine çok dandik hatta çöp diyenler var fakat VA panel hiç kullanmadım. Açıkcası memnun kalmamaktan korkuyorum VA panelden.Beni fps (overwatch - apex legends gibi) oyunlarda üzermi.Bu oyunları deneyimleme şansınız oldumu. 2 Monitör kıyaslandığında sizce hangisi tercih edilmeli.
ELMB açık bir şekilde tatmin edeceğini düşünüyorum. Bende Apex Legends'de ELMB açık şekilde test ettim. Şahsen beni oldukça tatmin etti ama içinizde şüphe var ise TN paneli alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda sizin gibi TN'den başka bir monitör kullanmayan bir insanı İPS ekran olmasına rağmen ELMB açık bir şekilde tatmin etmiş. Videodaki model farklı ama ELMB teknolojisi aynı fikir olsun diye koydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı