ASUS Vivobook Pro 14 alınır mı?

Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
434
Çözümler
1
Dediğiniz bilgisayar iyi. Bende geçenler de ikinci el Asus Vivobook Pro 17 Almıştım. 7500 Liraya. Gerçekten Vivobook Pro serisi çok çok iyi. Tasarımını çok beğeniyorum. Özellikleri de iyi zaten.
 
İşlemci gücü için bedava geldi ama kasasını bilmiyorum, şaka maka gerçekten fiyatı bayağı iyiymiş.
@Artoria Pendragon hocam bir incelerseniz iyi olur.

Hocam bu bilgisayar Autodesk, SolidWorks falan kaldırır mı? Fiyatı bayağı iyi göründü çünkü bir sorun çıkmazsa arkadaşıma önereceğim.

Dediğiniz bilgisayar iyi. Bende geçenler de ikinci el ASUS Vivobook Pro 17 almıştım. 7500 liraya. Gerçekten Vivobook Pro serisi çok çok iyi. Tasarımını çok beğeniyorum. Özellikleri de iyi zaten.

Hocam hiç ısınma kaynaklı falan bir sorunla karşılaştınız mı?
 
12500Hlı bir model daha iyi CPU performansı sunabilir fakat cihaz paneliyle bayağı iyi, eksisi olarak OLED panellerde uzun kullanımda yanma gibi sorunlar devam ediyor diye hatırlıyorum bu cihaz için ne kadar geçerli emin değilim.kasası alüminyum üzmez, GPU'su Max Q 50W bataryada ortalama 3-4 saat sunabiliyor 63wh bataryası var, panel kalitesi işlemci gücü beraber aranıyorsa tercih edilesi duruyor açıkçası.
 
12500HLI bir model daha iyi CPU performansı sunabilir fakat cihaz paneliyle bayağı iyi, eksisi olarak OLED panellerde uzun kullanımda yanma gibi sorunlar devam ediyor diye hatırlıyorum bu cihaz için ne kadar geçerli emin değilim. Kasası alüminyum üzmez, GPU'su Max Q 50W bataryada ortalama 3-4 saat sunabiliyor 63wh bataryası var, panel kalitesi işlemci gücü beraber aranıyorsa tercih edilesi duruyor açıkçası.

Hocam bilgisayar dediğim gibi Autodesk, SolidWorks işlerinde kullanılacak bir de arada belki FIFA Forza falan oynanır. Bu niyetle alınır mı sizce?

Ayrıca Max-Q modellerinin ısınma sorunu olduğunu duymuştum bunda öyle bir sorun yaşanır mı?
 
Hocam bilgisayar dediğim gibi Autodesk, SolidWorks işlerinde kullanılacak bir de arada belki FIFA Forza falan oynanır. Bu niyetle alınır mı sizce?

Kullanacak kişi paneli onemsiyorsa alınır hocam, bu butcede alacağı Gaming cihazın kasasıda plastik olur genelde, aynı şekilde paneli de daha kötü olur ama tahmin edebileceginiz gibi daha iyi performans sunar. Bu arada dediğiniz Max-P için geçerli, Max-P cihazlar daha fazla güç tükettiği için daha fazla ısınır daha iyi soğutmaya ihtiyaç duyar, Max Q'lar tam tersi
 
Kullanacak kişi paneli onemsiyorsa alınır hocam, bu butcede alacağı Gaming cihazın kasasıda plastik olur genelde, aynı şekilde paneli de daha kötü olur ama tahmin edebileceginiz gibi daha iyi performans sunar. Bu arada dediğiniz Max-P için geçerli, Max-P cihazlar daha fazla güç tükettiği için daha fazla ısınır daha iyi soğutmaya ihtiyaç duyar, Max Q'lar tam tersi.

Teşekkür ederim hocam hakikaten bayağı bilgilendirdiniz beni. Ben arkadaşıma öneriyorum şimdi bu konudan görüp de alacak arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun.

@Artoria Pendragon hocam kusura bakmayın son bir sorun daha var. Sizce bu model Acer Nitro 5'in 3060'lı versiyonu yerine tercih edilir mi? Geçtiğimiz günlerde Amazon'da indirime girmişti Nitro 5 o da yaklaşık aynı bütçedeydi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı