ASUS Vivobook Pro 15 OLED K6500ZC-MA231W modeli alınır mı?

Bütçe
30000
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
1 Tb
ASUS Vivobook Pro 15 OLED K6500ZC-MA231W i7-12700H 16 GB 1TB SSD 4 GB RTX3050 15.6 2.8k 120Hz Windows 11 Home modelini almayı düşünüyorum bu cihazı kullanan var mı? Bazı teknik özellikleri ASUS sitesinden de bulamadım görüşleriniz nelerdir?

Fiyatı 27 bin, ağırlıklı olarak günlük kullanım, film-dizi izlemek, tarayıcıda dolaşmak amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Oyun konusunda ise çok bağımlı değilim en fazla PES 23 falan oynarım.

O zaman yerine MacBook daha iyi bir tercih olabilir.

Mac'ler de özgürlük hissiyatını elinden almışlar gibi hissediyorum, uygulama özgürlüğü açısından bir şeyler indir yükle açısından sınırlı bir sistem.

Gayet özgürlükçü bir sistemi var, crack uygulamalar kullanan tarafta iseniz size gelmez fakat eskisi gibi kapalı kutu bir sistem değil. Günlük kullanım ve belli işler için muazzam bir cihaz. Amacınıza yönelik MacBook almanız uzun ömür ve stabilite açısından en iyi seçenek olur. İlla Windows olsun derseniz o cihaz amacınız için fazla, o kadar bütçe ayırmadan da güzel bir laptop alabilirsiniz Windows tarafında.

Gayet özgürlükçü bir sistemi var, crack uygulamalar kullanan tarafta iseniz size gelmez fakat eskisi gibi kapalı kutu bir sistem değil. Günlük kullanım ve belli işler için muazzam bir cihaz. Amacınıza yönelik MacBook almanız uzun ömür ve stabilite açısından en iyi seçenek olur. İlla Windows olsun derseniz o cihaz amacınız için fazla, o kadar bütçe ayırmadan da güzel bir laptop alabilirsiniz Windows tarafında.

Mac'ler de 1TB SSD almaya kalksam fiyat ne kadar artıyor farkında mısınız?

İlla 1TB istiyorsanız konfigüre edip M1 MacBook Air alabilirsiniz, bütçeniz yeterse;

1684151171272.png

Dediğim gibi Windows cihaz arıyorsanız illa işler değişir. Amacımız, uzun vadeli bir cihaz önermek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı