Lejvarg Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 250 18 Ekim 2024 #11 mustiko dedi: Bilmiyorum hocam bende onu düşünüyorum bir şey olursa maliyeti çok yüksek olur gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam karar vermek zor, bir şey olsa pişman olma şansımız yok.
mustiko dedi: Bilmiyorum hocam bende onu düşünüyorum bir şey olursa maliyeti çok yüksek olur gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam karar vermek zor, bir şey olsa pişman olma şansımız yok.
M mustiko Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #12 Lejvarg dedi: Hocam karar vermek zor, bir şey olsa pişman olma şansımız yok. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki ve ASUS servis konusunda pek de iyi değil sanırım. İnternetteki yorumlara göre öyle görünüyor. Bunun için çok düşünüyorum.
Lejvarg dedi: Hocam karar vermek zor, bir şey olsa pişman olma şansımız yok. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki ve ASUS servis konusunda pek de iyi değil sanırım. İnternetteki yorumlara göre öyle görünüyor. Bunun için çok düşünüyorum.
L latiass Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 375 Çözümler 3 14 Kasım 2024 #13 Merhaba asusu aldınız mı acaba?