Arkadaşlar bu fiyat aralığında notebooklara bakıyordum. Hem üniversite için yazılım için, akademik araştırmalar için hem de LOL gibi, ya da eski oyunlar (Call of Duty başlangıç serileri) ve belki birkaç orta seviye oyun oynamayı istiyorum.
ASUS'un tasarımı çok hoşuma gitti. Fakat ekran kartı dahili Vega8, dolayısıyla RAM'in bir miktarı ekran kartına ayrılacak. İşlemcisi 3.nesil. Acer olan ise harici ekran kartına sahip(Radeon540). Her ikisininde RAM miktarı 8 GB. Ryzen5 3500U işlemci tipi. Hangisini tercih etmeliyim? Günlerdir kafa yoruyorum. Bir de Lenovo marka olanlar var aynı özellikte ama tasarımı plastik ve hoş görünmedi. Ne önerirsiniz? Bunlar arasında seçim yapmak zorunda olsanız hangisini seçerdiniz? Ya da aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz farklı bir şeyler var mı?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi forumlar.
ASUS Vivobook 15x512DA link -》
www.hepsiburada.com
.
Acer Aspire AA315-42G link -》
www.hepsiburada.com
Ek olarak bir fikir.
Lenovo:
www.hepsiburada.com
.
Farklı önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
ASUS'un tasarımı çok hoşuma gitti. Fakat ekran kartı dahili Vega8, dolayısıyla RAM'in bir miktarı ekran kartına ayrılacak. İşlemcisi 3.nesil. Acer olan ise harici ekran kartına sahip(Radeon540). Her ikisininde RAM miktarı 8 GB. Ryzen5 3500U işlemci tipi. Hangisini tercih etmeliyim? Günlerdir kafa yoruyorum. Bir de Lenovo marka olanlar var aynı özellikte ama tasarımı plastik ve hoş görünmedi. Ne önerirsiniz? Bunlar arasında seçim yapmak zorunda olsanız hangisini seçerdiniz? Ya da aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz farklı bir şeyler var mı?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi forumlar.
ASUS Vivobook 15x512DA link -》
Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB Fiyatı
Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer Aspire AA315-42G link -》
Acer Aspire A315-42G-R4EN AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Fiyatı
Acer Aspire A315-42G-R4EN AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ek olarak bir fikir.
Lenovo:
Lenovo IdeaPad S145-15API AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Fiyatı
Lenovo IdeaPad S145-15API AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Farklı önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: