ASUS VP249QGR iade edilmeli mi?

Donatus36

Hectopat
Daha fazla  
ASUS'un ASUS VP249QGR modelini aldım fakat 200 TL daha verip 180 Hz MSI monitör de alabilirdim. İade işlemleriyle çok uğraşmak istemiyorum. Çok fazla online oyun oynamam. 144 Hz yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade ile uğraşırım bence iade edin, attığınız karşılaştırmaya göre biri 6 bit + frc, diğeri ise doğal 8 bit panel.

ASUS'un ASUS VP249QGR modelini aldım fakat 200 TL daha verip 180 Hz MSI monitör de alabilirdim. İade işlemleriyle çok uğraşmak istemiyorum. Çok fazla Online oyun oynamam. 144 Hz yeterli olur mu?

Ben de asusunkini sipariş vermiştim 2 gün önce bugün geldi. Attığın MSI değil de onun bir de e-2 modeli var. Onun fiyatı ucuz diye biliyorum. Bu F modeli 170Hz diğeri 180. Bana da arkadaşlar attı keşke bunu alsaydın diye. Kapalı kutusuyla duruyor yanımda ASUS. İade etsem mi etmesem mi bilemedim.

Ben de asusunkini sipariş vermiştim 2 gün önce bugün geldi. Attığın MSI değil de onun bir de e-2 modeli var. Onun fiyatı ucuz diye biliyorum. Bu F modeli 170Hz diğeri 180. bana da arkadaşlar attı keşke bunu alsaydın diye. Kapalı kutusuyla duruyor yanımda ASUS. İade etsem mi etmesem mi bilemedim.

Bende kararsız kaldım ama 6 gün falan beklemek paranın hesabı yatması derken iş uzuyor ben eğer ölü pixel falan olursa iade edip MSI alacağım eğer yoksa almayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı