ASUS vs Casper vs HP Omen vs Monster laptop seçimi

Evet.

ASUS servisinde sıkıntı olduğunu söylüyorlar bilginiz var mı?

Hocam peki, attıklarımdan hangisini önerirsiniz?

Hiçbirini, hepsi ya çok kalitesiz ya da ısınma sorunlu.
Şunu önerebilirim ama MSI olur derseniz Alpha 15'i tek geçerim. Monster bu bantta, Casper ise asla alınmaz.

Alpha 15'in bu fiyatlara geldiğini bilmiyordum, MSI olması sorun değilse bence en iyi seçeneğiniz. Alternatif olarak söylediğin HP Omen iyidir.

Hiçbirini, hepsi ya çok kalitesiz ya da ısınma sorunlu.
HP Omen serisinin bildiğim kadarıyla sorunu yok ama attığın Pavilion'un ekranı kalitesiz ve 10300H'a sahip modeli bazı durumlarda 95 derece üstünü görüyordu. 4800H aynı derecelerde olmayacaktır ama risk almazdım.

Haklısınız, fan alınarak kullanılması daha mantıklı olur. Ekran ise bu fiyat için normal bence hocam. Haklısınız bence de.

Bunda karar kıldım. 16 GB ram de kendim ekleyeceğim yabancı forumlara da baktım iyi diyorlar i7 nin 8 çekirdekli versiyonu var bunda. Sizce iyi bir tercih olur mu?

Asus TUF Gaming F15 FX506LU-HN122 Dizüstü Bilgisayar (Laptop)​

Alpha 15 MSI'ın TRdeki tek rgb klavye versiyonu sanırım. En azından yeni modeli yani 5600M olduğu için alınır.
Asus TUF 2020 modellerinde aşırı ısınma sorunu vardı 95lerde geziyordu ne oldu arkadaşlar o?

Hocam yanına fan almanız lazım. Bir de işlemciye undervolt yapmalısınız. Onlar yapılmazsa almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…