ASUS vs Gigabyte 1060 3GB

Aciz PC ci

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600
RX 6600
240 M2 SSD
ASUS B450 DRAGON
2TB HDD
Merhaba arkadaşlar 2. el ekran kartı buldum biri Gigabyte digeri ASUS ikisinin de kutu fatura var garanti bitik ikisi de 3 GB fiyat olarak da ikisi de 1200 TL Gigabyte de arka koruyucu kapak var ama hdı ve DP birer tane ASUS'ta koruyucu kapak yok ama çıkışları fazla sizce hangisini tercih etmeliyim adam her ikisi ile sadece fortnayt oynamış karar vermeme yardımcı olur musunuz?

Aynn biri beyaz ASUS Dual diğeri Gigabyte Windforce.

Garantisi bitmiş kart almanızı önermem. Alacaksanız hangisi ucuzsa onu alın. Fiyatları aynıysa Asus öneririm.

Garantisi bitmiş kart almanızı önermem. Alacaksanız hangisi ucuzsa onu alın. Fiyatları aynıysa ASUS öneririmkarti

Almak zorundayım 1650 Super alacaktim fiyatına yetisemedik kartın mecbur 2. el RX ve mining yapılmış kartlara bulaşmadan bu gibi orta yollu bir kart almak zorundayız.
Almak zorundayım 1650 Super alacaktim fiyatına yetisemedik kartın mecbur 3. el RX ve mining yapılmış kartlara bulaşmadan bu gibi orta yollu bir kart almak zorundayız.
Modellerini söyler misin? ASUS Dual ya da Gigabyte Windforce gibi. Eğer bulamazsan kutu fotoğraflarını da atabilirsin.
Modelleri Asus Beyaz dual digeride gigabyte windforce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…