Asus vs MSI GTX 1060

Hangisi?

• ASUS DUAL GTX 1060 6 GB OC

Oy: 5 41,7%
  • MSI GTX 1060 GAMING X G GB

Oy: 7 58,3%

• Oy verenlerin toplamı
    12

61memet61

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. 2 ürün arasında ciddi kararsızlık yaşıyorum. Lütfen bu işten iyi anlarım diyen arkadaşlar bana yardım etsin. Ürünler şunlar;

1 ASUS DUAL GTX 1060 6GB OC

2 MSI GTX 1060 gaming x 6g

Ürünler bir birine cok yakın ama kimisi diyor MSI cok iyidir soğutmada şöyle onda böyle vs.

Asus içinde overclokta iyi performasnda iyi iyi bir sıcaklık stabilitesi var deniyor şimdi bana yardım edin. Sizce neden almalıyım ve konuya cevap verecek arkadaşlar kısa bir ayrıntı yaparak şunu al derseniz cok memnun kalırım. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden yardım edecek arakadaslara tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'ın Gaming X modellerinin soğutması ve overclock performansı Asus Dual modellerinden daha iyidir. MSI'ın soğutması daha güçlü olduğu için daha fazla overclock yapılabilir. Ben MSI modelini tercih edin derim.

Bencede MSİ tercih etmelisiniz . Bana göre hem soğutma hem de yazılım yönünden daha iyi . Overclock yapmanıza pek gerek yok zaten bu tür ekran kartlarında fabrikadan overclocklu o olmazsa yazılım profilinden otomatik overclock yapılabilir . Bence internette ve YouTube 'da incelemeleri var hatta Tecnopat MSI GTX Gaming X 1060 ile ilgili detaylı inceleme yapmıştı . Asus için ise internette bayağı video var . Şimdiden hayırlı olsun . [emoji3][emoji3][emoji6]

peki

peki kardesim dayanıklılık bakımından asus mu msı ben aldım mı en az bi 5 sene gitmek istiyorum bu hızlı gelişen ekran kartı piyasasında beni bu kart 5 sene götürür mü

peki

peki kardesim dayanıklılık bakımından asus mu msı ben aldım mı en az bi 5 sene gitmek istiyorum bu hızlı gelişen ekran kartı piyasasında beni bu kart 5 sene götürür mü
Götürüm hocam götürür. Sen heves edip yeni kartlara gözünü dikmezsen daha fazla bile götürür. Öbür türlü elindeki kartı çöp olarak görürsün 1 sene sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…