ASUS vs MSI vs Monster

FatihBey19

Attopat
Daha fazla  
Genel Gaming ekipmanları olarak komple bir set dizeceğim, kasasından klavyesine laptopuna stickerına kadar, aklımda 3 marka var, ASUS - MSI - Monster.
Kullanmış kişilerden yorumlar bekliyorum.

Genel Gaming ekipmanları olarak komple bir set dizeceğim, kasasından klavyesine laptopuna stickerına kadar, aklımda 3 marka var, ASUS - MSI - Monster.
Kullanmış kişilerden yorumlar bekliyorum.
Monster'ı çıkar bence, ASUS iyidir tavsiye ederim ama MSI da iyidir tabi

Asus markası iyi olsa da modelden modele değişiyor. Aynı şey MSİ içinde geçerli. Fakat Monster'ı aklınızdan dahi çıkartın. Hiçbir şekilde alınmaz.

Neden hepsini aynı marka alıyorsunuz anlamadım. Monster hakkında hiç konuşmayacağım bile ama her markanın en bir tane alınmayacak ürünü vardır, sırf tek marka olsun diye kronik sorunlu ürünler almayın.

Monster hiç kullanmadım, bir şey diyemem ama laptop hususunda MSI ile Asus kıyaslanmaz bile. Asus'un coil whine ve kronik sorunlu modelleri o kadar fazla ki. En az 7-8 model kullandım, bunda ROG Scar modeller de dahildi ve hepsi de sorunluydu.

Asus laptop alınmaz. MSI kat be kat daha iyi.

Aynı marka olması için ya fazla para verirsiniz ya da kaliteden ödün vermeniz gerekir. Bütçeye göre değişir ama kaliteli ürün sayısı olarak ASUS daha fazla olması lazım.

Yeni konular

Geri
Yukarı