Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Şu anda kullanmakta olduğum emektar Samsung S19B150 bozuldu. Zaten çok eskiydi. Şimdi ise bu iki monitör arasında kaldım. Hangisini alsam pişman olmam ve hangisi daha çok işimi görecektir? Tasarım yönünden VX229H daha çok ilgimi çekti. Hangisini alırsam alayım HDMI portunu kullanacağım. Sizin önerebileceginiz monitörler var ise bekliyorum. Bütçe 550 civarı ortalama. 600'e çıkamam maalesef.
Not: Ekran kartım, Strix GTX 960. Genellikle internette kullanım amaçlı bilgisayarı kullanıyorum. Oyun oynarsam genelde sadece CS:GO oynuyorum. Yani pek oyun oynadığım söylenemez. Monitör tercihinde etkisi olabilir diye söylemek istedim. Yardımlarınız ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
@Enes Doğan Hayırlı olsun müsait olursanız bir inceleme en azından kullanıcısı olarak görüşlerinizi bekliyorum. Hocam birde nereden ne kadara aldığınızı yazarsanız çok yardımcı olursunuz.
Kasa çok mındar oldu biliyorum. Bilgisayara bile oturcak vakti zar zor bulduğum için, temizlemeye hic vaktim olmuyor. 1 senedir kasanın içini doğru düzgün açmadım sayılır. En kısa sürede nasipse temizleyeceğim.
Vatan bilgisayardan aldım. Aslında pek ümit ettiğim gibi olmadı. 550 TL civarı bir fiyati vardı. Çalışanla konuştuk, stoklara baktı ve hiç kalmadığını sadece vitrin ürünü kaldığını söyledi. Sağına soluna iyice baktım sıkıntıda göremedim, yapcak bişey yok alalım bari dedim artık. Vitrin ürünü diye 500 TL'ye aldım. İşime gelmiş oldu.
Vakit bulduğumda elbet inceleme yapmaya çalışırım, elimden geldiğince.
P8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi