ASUS X509DJ THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER hatası

EvolveNash

Femtopat
Katılım
17 Ağustos 2020
Mesajlar
5
ASUS X509DJ model laptopum var. İşlemci Ryzen5 3500U, harici ekran kartı MX230. HDMI ile bir monitöre bağladığım zaman THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER hatası alıp yeniden başlatıyor. DDU ile sürücüleri silip sadece AMD'nin WHQL sürücüsünü indirdim, NVIDIA sürücüsü kurmadım ve monitöre bağladım hata vermeden normal çalıştı fakat Metin2 oyununu açtığım anda THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER hatası verip yeniden başlattı. BIOS'um güncel 304 sürümü. Sizce sorun nerede?

Minidump dosyası: minidump.zip
 
Sürücü kurulumuna rağmen düzelmezse Vega 8'i aygıt yöneticisi üzerinden devre dışı bırakmayı deneyin.

Soruna ekran kartı sürücüsü neden olmuş. Lütfen sürücüyü yeniden kurun. MX230 sürücüsünü de kurun.

Sürücü kurulumuna rağmen düzelmedi. Başta sıkıntısız çalışıyor gibiydi ama Windows + p tuşuna basınca bilgisayar dondu yeniden başlattığımda ise mavi ekran vermeye devam etti. Vega 8'i devre dışı bıraktığımda çözünürlük 1366x768'den 1404x768 oluyor, HDMI bağladığımda diğer ekranı görmüyor ve NVIDIA kontrol paneline girilmiyor.

En sonki minidump: minidump2.zip
 
Vega 8 devre dışı kalacak şekilde DDU ile NVIDIA'yı kaldırıp kurmayı deneyin bir de.

Yazdığınız yöntemi denedim fakat değişen bir şey olmadı. Type-C to HDMI dönüştürücü alıp denememin faydası olabilir mi? HDMI girişi arızalı diye düşünüyorum.
Tam oldu gibi oluyor sıkıntısız çift ekran çalışıyor. Bir süre kullandıktan sonra bir tarafta Opera diğer tarafta oyunu tam ekran açtım ve yine mavi ekran verdi.
Minidump: MiniDump.zip
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı