Toprak Erdem
Centipat
Daha fazla
Geçenlerde canım sıkıldı ve Discord'daki bir sunucudaki arkadaştan etkilenip cihazıma Ubuntu kurdum. Sonraları pek de işime gelmedi, beğenmedim. Windows'a geri geçmek icin bir format USB'si ayarladım. Her şey güzel gidiyordu. İlk başta işlemcim 11. nesil olduğu için diskler gözükmedi. Bir video izleyerek hallettim sorunu, diskler artık gözüküyordu. Sonra formata devam ettim. Disk bölümünde çıkan tüm diskleri acımasızca sildim. Tabii sanırım driverların olduğu.
Diski de öyle... Tam hatırlamıyorum disklerin adini ama sildigimi hatırlıyorum. Sonra anladım her şeyi, kameram dahil hiçbir şey çalışmamıştı. Görsellerde de görüldügü gibi her şey. Ne yapabilirim hiçbir fikrim yok, tek istediğim hızlıca çözüm bulma. Şimdiden herkese teşekkürler.
ASUS'a X515 laptop.
8 GB RAM.
i5- 1135G7 X64.
256 GB alan.
Ek bir şey daha. Touchpad çalışmıyor. Sadece mouse ile hareket ettirebiliyorum.
Aynı sorunu yaşayanlar varsa çözdüm. ASUS'un kendi sitesinden telefonuma indirdim Wi-Fi sürücüsünü, şarj cihazıyla attım laptopa ve oldu.
Diski de öyle... Tam hatırlamıyorum disklerin adini ama sildigimi hatırlıyorum. Sonra anladım her şeyi, kameram dahil hiçbir şey çalışmamıştı. Görsellerde de görüldügü gibi her şey. Ne yapabilirim hiçbir fikrim yok, tek istediğim hızlıca çözüm bulma. Şimdiden herkese teşekkürler.
ASUS'a X515 laptop.
8 GB RAM.
i5- 1135G7 X64.
256 GB alan.
Ek bir şey daha. Touchpad çalışmıyor. Sadece mouse ile hareket ettirebiliyorum.
Aynı sorunu yaşayanlar varsa çözdüm. ASUS'un kendi sitesinden telefonuma indirdim Wi-Fi sürücüsünü, şarj cihazıyla attım laptopa ve oldu.