ASUS X515EA laptopta 2. RAM slotu nerede?

Trefax3883

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, şu anda resimde gördüğünüz RAM benim satın alıp taktığım RAM. Bir de bilgisayarı satın alırken 4 GB takılı olan RAM var ama bulamıyorum 8 GB RAM takacaktım. Model ASUS X515EA. Nerede olabilir bataryanın altında olma gibi bir ihtimal var mı?

Hocam 2. RAM slotu yok. Dediğiniz 4 GB lehim anakarta lehimli. Çipleri genellikle anakartın diğer tarafında olur.

Hocam 2. RAM slotu yok. Dediğiniz 4 GB lehim anakarta lehimli. Çipleri genellikle anakartın diğer tarafında olur.
Hocam peki aldığım 8 GB Rami değiştirip 12-16 GB ram taksam olur mu? Veya bu GB'larda ram çeşitleri var mı? Ek olarak belirli ram sınırı var mı acaba mesela atıyorum maksimum 16 GB gibi.

Hocam peki aldığım 8 GB Rami değiştirip 12-16 GB ram taksam olur mu? Veya bu GB'larda ram çeşitleri var mı? Ek olarak belirli ram sınırı var mı acaba mesela atıyorum maksimum 16 GB gibi.
hocam maximum 40gb kaldırıyor. bulabilirseniz DDR4 16gb takıp 20gb yapabilirisiniz

Hocam SSD yükseltebilirsiniz ve termal macun değiştirebilirsiniz onun dışında her şey lehimli maalesef yapacak hiçbir şey yok.
SSD değiştirmiştim hocam yeni termal nacunda yeniledim Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…