Furk
Centipat
Elimdeki bütçe Max. 3500 TL. Oyun oynamayacağım. Programlama öğrenmek istiyorum onun için kullanacağım. Bunun bilgisayarı zorlayıp zorlamayacağı hakkinda bilgim yok. SSD onemli bir konuydu okuduklarima gore ve SSD'yi sonradan da ekleyebileceğimi okudum ancak hangi bilgisayarda buna uygun bos slot var bilmiyorum. Birkac tavsiye gerekli. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Bir kac secenegim bunlar ancak hic emin degilim;
www.vatanbilgisayar.com
Ayrica ASUS X540UA icin 1TB'lik versiyonda mevcut.
www.vatanbilgisayar.com
İki seçenek daha ekliyorum ve cevaplarınızı bekliyorum.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Bir kac secenegim bunlar ancak hic emin degilim;
Asus X540ua core i3 7020u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus X540ua kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.
Asus X540ua core i3 7020u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus X540ua kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.
Asus X510qr amd a12-9720p notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus X510qr kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus X510qr amd a12-9720p notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus X510qr kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Acer A315 AMD Ryzen 5 2500U notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Acer A315 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Sa
Acer A315 AMD Ryzen 5 2500U notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Acer A315 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Sa
Lenovo Ideapad s145 core i3 8145u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Ideapad s145 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan
Lenovo Ideapad s145 core i3 8145u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Ideapad s145 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan
Son düzenleme: