Asus X550JK BIOS girmeme sorunu

• Konuyu başlatan Talion
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.634

Talion

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 UEFI kurmak istiyordum hatanın Windows 10'da olduğunu sanıyordum ama bilgisayarımdan BIOS'a bir türlü erişemiyorum. Kapatıp esc ile açmayı denedim. F2 ile delete ile açmayı denedim. Daha sonra shift+yeniden başlat dedim. UEFI ayarlarına bir türlü gelemedim. Ve BIOS'a erişemiyorum yardım eder misiniz? Markayı tekrar yazayım Asus x550jk. Shift+ yeniden başalt ile girdiğimde en sonda gördüğüm seçenekler bunlar. Teşekkür ederim. Edit: Konunun yeri doğru değilse özür diliyorum.
20160301_205638[1] (2080 x 1170).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girmeden direkt işletim sistemine atıyorsa seni, aynı sorun bende de vardı. :) Yapman gereken şey makine yeniden başladığı andan itibaren çok seri şekilde F2 tuşuna basmak. Yeterince hızlı olursan açılacaktır.
Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim asıl hesabım Türkçe kurallarına uymayan mesaj nedeniyle 3 gün uyarı aldığı için mecburen buradan yazmam gerekiyordu.Halbuki o kadar da dikkat ediyordum daha önceden de ceza aldığım için :) Dediğim gibi f2 ile girmeyi deniyorum ama olmuyor dediğiniz gibi hemen işletim sistemine atıyor. Direk windows logosu beliriyor. Ne kadar hızlı yapmayı denediysem de olmadı başka bir çözüm biliyor musunuz acaba ?

1 haftalık cezadan uzun bir süre sonra, hala çözüm bulamadım yardım lütfen.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı