Asus X550JK ısınma sorunu

Makaleler
12
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar. Ben geçtiğimiz aylarda Asus X550JK almıştım ve ilk aldığımda işlemci gücü baskı altında %100 yükte 70 dereceyi geçmezken şimdi %100 yükte 88-92 dereye kadar çıkıyor. Bugün Titanfall oynarken 2 kere kapandı ve bu durum gerçekten canımı sıkıyor. Bu ayın 22'sinde İzmir Bilge adama gideceğim ve bu makine bana lazım. Benim gibi bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen arkadaşlar varmı acaba?
Not olarak şunları ekleyeyim: Altında Frisby marka 20 tl'lik bir soğutucu var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Aida ile yaptım testi ve ekran kartı 80 dereceye gelmedi bile. Birde Prime ile yapayım. Ama neden kapanır ki? Ben hava akışına önem veriyorum. Leptobun altında soğutucu ve soğutucunun altında boşluk var. Toplam 4 parmağa tekabül ediyor. Neyse bir prime testi yapayım ben. İnşallah sorun olmaz.

Furmark ile ekran kartını test ettim. Bu sefer 68 dereceyi geçmedi. İşlemci sorun çıkarttı bana eminim. Tekrar taratıyorum işlemciyi şuan 80 derece. Bir kaç test daha yapacağım. Biraz daha Titanfall oynayacağım. Bakalım ne olacak. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Sorunu çözdüm. Eğer müzik felan dinlemezsem ve G-Data gibi uygulamaları kapatırsam 85 dereceyi geçmeden Titanfall'ı oynayabiliyorum. 30 dakika oynadım sanırım. Rica edersem konuyu kilitleyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı