D DemirEmre Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 14 29 Aralık 2019 #1 Merhaba arkadaslar. Notebook ekran kartı RAM'i değişti. Hâlâ mavi ekran hataları alıyorum. Minidump dosyasını ekliyorum. Sorun çözümü ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Minidump dosyası: minidump.rar drive.google.com
Merhaba arkadaslar. Notebook ekran kartı RAM'i değişti. Hâlâ mavi ekran hataları alıyorum. Minidump dosyasını ekliyorum. Sorun çözümü ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Minidump dosyası: minidump.rar drive.google.com
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #11 Bellek hataları çokça mevcut. Artı 0 Eksi
KS KS D DemirEmre Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 14 30 Aralık 2019 #12 Sakin dedi: 65535 ten sonrasını sayamamış geçmiş olsun, gülümsedik ama kusurumuza bakma. Genişletmek için tıkla... SSD var sayması lazım aslında ama sıkıntı yok hocam. Artık yeni RAM alacağız. Onunla düzelir inşallah. MayCrasH dedi: Bellek hataları çokça mevcut. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ederim yardımınız için Son düzenleme: 30 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
Sakin dedi: 65535 ten sonrasını sayamamış geçmiş olsun, gülümsedik ama kusurumuza bakma. Genişletmek için tıkla... SSD var sayması lazım aslında ama sıkıntı yok hocam. Artık yeni RAM alacağız. Onunla düzelir inşallah. MayCrasH dedi: Bellek hataları çokça mevcut. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ederim yardımınız için