Arda Tanik Hectopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2015 #1 Asus X550JX'a El Capitan yüklemeyi başardım. Wi-Fi için bir çözüm ihtiyacım var. Acaba hangi adaptörünü önerirsiniz? Bir başka sorunum da ses konusunda. Bu sorunu aşmam için ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2015
Asus X550JX'a El Capitan yüklemeyi başardım. Wi-Fi için bir çözüm ihtiyacım var. Acaba hangi adaptörünü önerirsiniz? Bir başka sorunum da ses konusunda. Bu sorunu aşmam için ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #2 Wi-Fi için: Hackintosh Wi-Fi Donanımları Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat Test Edilmiş Hackintosh OS X Uyumlu USB WiFi Adaptörleri Ses için: VoodooHDA 2.8.8 pkg installer Ses için kurulumu yaptıktan sonra sistemi başlatmadan önce kext wizard programı ile rebuild cache mutlaka yap. Bunu yaptıktan sonra sistemi yeniden başlat.
Wi-Fi için: Hackintosh Wi-Fi Donanımları Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat Test Edilmiş Hackintosh OS X Uyumlu USB WiFi Adaptörleri Ses için: VoodooHDA 2.8.8 pkg installer Ses için kurulumu yaptıktan sonra sistemi başlatmadan önce kext wizard programı ile rebuild cache mutlaka yap. Bunu yaptıktan sonra sistemi yeniden başlat.