Asus X550LN İnternet Bağlantısı Kopma Sorunu

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, belirttiğim gibi Asus x550LN-xo007D dizüstü bilgisayara sahibim, ister wireless ister lan ile bağlı olayım, internet bağlantım ara ara kesilmeler yaşıyor (modemimde internet var, telefonumdan dolaşım yapabiliyorum veya diğer bilgisayarımdan hala internete bağlıyım.). Sürücü güncellemeyi denemiştim fakat aygıt yöneticisinden sürücüyü yükselt seçeneği ile yükseltmiştim sorunuma bir türlü çözüm bulamadım.
Bu arada bilgisayarımda virüs olamaz yeni formatladım. Windows 8.1 kullanırken bir sorun yoktu Windows 10'a geçiş yaptığımdan beri böyle bir sorun var.

Şimdiden Teşekkürler.

Genelde internet trafiğini kontrol eden ve ağ sürücülerini yüklerken otomatik olarak yüklenen araçlar vardır. Eğer var ise bu uygulamayı kaldırsan sorun bitebilir. Mesela Killer Ethernet yüklenirken içindeki o araç Windows 10 ile uyumsuz olduğu için internete bağlanmakta sorun yaşamıştım. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı