Asus X550VC için işlemci fan önerisi

Herkese merhaba bilgisayarımın sıcaklık değerleri canımı sıkıyor. Bakımlarını geçen ay yaptığım cihazda yük altında 90 derece de çalışıyor. Oyun oynarken işlemcinin bu sıcaklıkta çalışması frekans düşmesine neden oluyor. Throttle stop uygulamasını kullansam bile faydası olmadı yine düşüyor. Geçen ay termal macunu yeniledim. Cooler master HTK-001 kullandım. İşlemci fanını temizledim yağladım. 1 derece dahi düşmedi sıcaklık. Sevdiğim oyunları ilk 10 dakika akıcı oynuyorum ve sonrası zulüm oluyor. İşlemci fanını değiştirmek ve daha kaliteli bir macun kullanmak istiyorum. Fan seçimini nasıl yapmam lazım cihazın tam marka ve modeli şöyle;
Asus X550VC-XO007H. Şu ürün uyumlu olur mu? Asus X550VC Notebook Cpu Fan (1.1 Cm 4 Pin)
Son olarak macun öneriniz lütfen işe yaradığından emin olduğunuz çözüm olacak bir ürün olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı