Asus X550VC İnceleme

Geçtiğimiz günlerde yurtdışına çıkacak olan arkadaşıma bir bilgisayar aldık ve tercihim Asus X550VC oldu. Normalde hdd hızları ve daha önce çevremde yaşattıkları nedeniyle Asus'u pek tercih etmem ama hızlı kargo olduğu için ve ssd takacağım için pek umursamadım.

Artıları
- Uzun pil ömrü
-Oldukça şık tasarım

Eksileri
- HDD Cızırtı sorunu var ( SSD ile gitti )

Not : Bu video MSI GE60 üzerine kurulu Mavericks'e kurulan Final Cut Pro ile düzenlenmiştir. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bataryasının Uzun Olmasının Sebebi , Laptop ' un yeni olması. İlerde kullandıkça Görünürdeki 3 saat , gittikçe azalır.

Alakası yok. Pil kullanımına bakıldığında 4 buçuk saat şarj kaldığını gösteren laptop görmedim daha ultrabook harici. İnternet kullanımında 4 saat'i rahatlıkla çıkarıyor. Ultrabook harici varsa göster.

Apple MacBook Pro 8 Saat
Dell XPS 14 8 Saat
Toshiba Portege R935-P332 8 Saat
Lenovo Thinkpad T430s 8 Saat Vs.
Gösterdim. Görmediğin , olmadığı anlamına gelmez.
""Laptop marka vе modеllеrinе görе batarya ömürlеri farklılık göstеrеbilmеktеdir. Ancak tеmеl olarak tüm bataryalar kullandıkça ömürlеrini azaltırlar."" - See more at: Laptop Batarya Ömrü Ne Kadardır ? Batarya Ömrü Nedir ? | Gerçek Portal .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı