ASUS X550VX-DM263TC Alınır mı?

100 tl daha verip Dell inspiron 7559 alabilirsin 3.4bine bu pc başka sitelerde 2.6-2.7 civarlarında boşa o kadar para vermeye değmez.

Asus X550vx-dm254dc I7-6700hq 12gb 1tb 4gb Gtx950m 15.6 Fhd - n11.com

Ürünü burdan almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşıma daha bu hafta aldık ve hiçbir sorun olmadan garantili kutulu bir şekilde teslim ettiler. Vatan'dan almak her zaman masraflı. Tek iyi yanı elden teslim alabilmeniz ama artık internet'ten alışveriş artık güvenli.

Sipariş etmeyi denedim ama TC kimlik numarası istemesi üzerine vazgeçtim. (Kimlik numaramı sanal ortamda resmi kurumlar haricinde girmiyorum.)

Sipariş etmeyi denedim ama TC kimlik numarası istemesi üzerine vazgeçtim. (Kimlik numaramı sanal ortamda resmi kurumlar haricinde girmiyorum.)
Fatura kesmek için Tc no gerekli bir şey hemen hemen her sitede istenir.İlla yazmam diyorsan o zaman gidip fazla para vereceksin dostum Yapacak bir şey yok.

Abra A5 V7.2 15.6" Oyun Bilgisayarı
Yada 1tb hdd lisine bakabilirsin.
veya
HP Pavilion 15-bc010NT (X8M23EA) Buna bakmalısın 3100tl civarlarında. DDR3 GTX 950M almaktansa GDDR5 960m almak mantıklı o paraya.

Kapıda ödeme için monstera bakabilirsin gerçekten çok güzel bir cihaz.

Özelliklerine dikkatli bakarsan ne demek istediğimi çok iyi anlıyacaksın.

Bende senin gibiydim internetten alışverişte korkuyordum başıma bir şey gelir diye lakin artık öyle değil ama senin için ne rahatsa onu yap eğer elden alıcaksan kesinlikle vatan bilgisayrdan al çünkü biraz zorlarsan indirim yapabilirsin tabi bunun yöntemleri var neyse vatandan almak istersen;
ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M 4GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Bu laptop gerçekten uygun parçalar son nesil ve kaliteli bundan daha iyisi şamda kayısı. Neyse lafı uzatmadan iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…