Asus X550VX DM263TC kronik menteşe sorunu

berkeyen

Hectopat
Daha fazla  
Aile yadigarı toshiba bilgisayarım eskidiği için bütçeye uygun yeni bir bilgisayar bakarken vatanda Asus x550vx dm263tc model laptopu gördüm, bu bilgisayarı almayı düşünüyordum ama x550jx kullanan bir arkadaşım 2 yılda 3 kez sol menteşelerinin kırıldığını ve bunun bütün asuslarda kronik olduğunu söyledi. Araştırdığımda hakikatten öyle olduğunu gördüm. Ancak bu modelle alakalı bir malumat yoktu. Kullanan arkadaşlar varsa açıklayabilir mı ? Varsa servis sıkıntı çıkartmadan hallediyor mü ? Halletmiyorsa aşağı yukarı aynı fiyata sahip bir laptop önerecek olan var mı ? Aktif olarak oyun oynuyorum bu arada. (MSI gl62 6qd 079xtr da güzel gibi.)

Ürün linki: ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-GTX950M 2GB-15.6"W10 NOTEBOOK

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum dediğin bilgisayarı menteşesi ile ilgili bir sorunla karşılaşmadım. Kronik olduğunu düşünmüyorum bilgisayarına iyi bakarsan kırılmaz.

Haklısınız hocam ama aynı marka laptopun aynı yerinden muzdarip 66 şikayet görünce kronik mi diye bir düşündüm.

Bu laptop'u öneririm
Asus X550VX-DM324D i7-6700HQ 16GB 1TB 4GB GTX950M 15.6 FreeDos

Menteşe ile ilgili bilgim yok kusura bakmayın.
İyi Akşamlar.
Hocam, dediğiniz ürün indirime ne sıklıkla giriyor acaba ? Hemen alamayacağımda.

Haklısınız hocam ama aynı marka laptopun aynı yerinden muzdarip 66 şikayet görünce kronik mi diye bir düşündüm.

Hocam, dediğiniz ürün indirime ne sıklıkla giriyor acaba ? Hemen alamayacağımda.

Bende pek bilmiyorum lakin 1 aydır falan fiyatı aynı uzun süre indirimde kalabilir, o sırada birazda dolar düşerse tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı