Asus X555L HDD ile SSD değişimi 70 TL ücret istenmesi

Çağdaş K.

Hectopat
Daha fazla  
Asus X55L model dizüstü bilgisayarı geçen pazartesi almış bulunmaktayım. Bir SDD ile bilgisayarımı desteklemek istedim. SSD aldım, Servise götürüp ücretsiz şekilde değiştirtebileceğimi düşünerek. Servisi aradım durumdan bahsettim, benden 70 Türk Lirası istediler, verdiğim tepkiyi aynen yazıyorum. "Kendim aldığım SDD'yi ve bilgisayarı size göndereceğim, Bilgisayardaki HDD'yi Çıkarıp SSD takacaksınız. Bunun için mi istiyorsunuz 70 Türk Lirası" aldığım cevap "ürünün servis kontrolü altında deneyimli kişilerce değişimi gerçekleşiyor" gibi bilgisizce cümleler kurdu. Ben değişirim tabi garanti dışı kalır ürün, servisin adresi yazıyor gitsem ücreti değişir mi ?...

Servis haricinde makinanın açılması garantiyi devre dışı bırakır diye biliyorum. Bulunduğunuz yerde başka bi servis yeri varsa oraya bi sorun derim...

Servise git "Sizin gözetiminizde ben açıp takayım siz uğraşmayın 20'ye bağlayalım garanti de yanmasın" de belki kabul ederler. :D

Dediğin gibi yaptım ama açarken 1 veya 2 adet çıt çıt kırıldı zaten bilgisayarın üstünde x55LN yazıyor. İçini açtım x555l yazıyor asus'un internet sitesinede baktım bu x555l modelinde laptop yok. Servise göndereceğim zaman yazarım. Olmayan bir ürün için bana birşey diyemezler sanırım... teşekkürler cevap veren herkeze

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı