Asus X556UF Laptop'a Uygun macOS Kurulumu

macOS simgesi clover'a geldi fakat ona tiklayinca yazilar çikiyor ardindan paylasacagim fotograftaki problem tekrardan geliyor.

Dosya Ekleri

• 15846169941633721307541955630532.jpg
    15846169941633721307541955630532.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 30
Sizin verdiginiz config'i kullanamiyorum cunku bilgisayarim malesef acilmiyor su anda :) Bu panic stackshot olayi nasil cozulebilir baska türlü? macOS görünüyor Clover'da ama acilmiyor..
BIOS ayarlarınız tam mı? Ve bu benim size verdiğim config olamaz. Benim verdiğim config SMBIOS'u 13,1. Bu ekranda 6,1 yazıyor.
Sizin verdiğiniz config'i kullanırsam kesinlikle olacak mı?
Secure Boot'u disable yapamiyorum bir problem de bu.
BIOS ayarlarınız tam mı? Ve bu benim size verdiğim config olamaz. Benim verdiğim config SMBIOS'u 13,1. Bu ekranda 6,1 yazıyor.
Sizin verdiginiz config ile deniyorum su anda dual boot yaparak ama olmadi maalesef yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ayarin degismesi gerekiyormus, su anda oldu. Apple logosunda yüklenmesini bekliyorum su an. Çok yavas ilerliyor.
Evet Apple logosu doldu ve de orada kaldi uzun suredir bekliyorum ekrani gecmesini.
Keşke Dual Boot yapsaymışsınız. Neyse, bir de şu config ile deneyin;
config (4)

Diğerlerini silebilirsiniz.
Maalesef bu verdiğiniz config Apple logosundan sonrasına gitmiyor. Bilgisayarıma uygun config nasıl bulurum?

Dediginizi yaptiktan sonra burada takiliyor.
@claus Dediğiniz SMBIOS ayarlarını yapamadım Intel HD520 için. Daha detaylı bir rehberiniz var mıdır? Ya da benim için yapabilir misiniz bunu?
Hala bekliyorum ama, rica etsem biraz yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 20200319_160448.jpg
    20200319_160448.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 32
Evet erişebiliyorum ama takılı kalıyor sürekli sizin attığınız config'de. Config düzenlemesini de bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı