Merhabalar, evet maalesef ikinci bir bilgisayarım mevcut değil ve de internet bağlantımı ethernet kablosuyla sağlayabiliyorum. Telefonumun interneti de mevcut olmadığından büyük bir ihtimalle yarın arkadaşımın yanında yapmaya çalışacağım. Zira ethernet çalışmazsa internet'i kullanabileceğim hiç bir kaynak kalmayacak.
O halde aklımdaki bir soruyu hemen ileteyim size, HDD'mi şu anda bir depolama aygıtı olarak kullanıyorum, macOS'a geçtiğimde o diskin içerisindeki verilere ulaşabilecek miyim?
Evet ayni hatayi veriyor, tekrardan verirse ayni hatayi deneyecegim.muhtemelen 2dk da donduktan bir süre sonra bu mac os kopyası hasar görmüş şeklinde bi hata veriyor mu? veriyorsa alttaki çözümü bi dene ben alttaki çözüm ile geçmiştim o 2dk da takılma olayını
[Çözüm] Bu macOS Kopyası Hasar Görmüş Hatası - Technopat Sosyal
https://www.technopat.net/sosyal/konu/macos-catalina-10-15-2-amd-intel-guencel-kurulum-imaji.704460/ İmajımız ile kurulumda (10.15.2 için (Intel)) mobile config 1-2 veya diğer desktop config 1-2 ile deneyeniz; Clover options configs kısmından seçebilirsiniz. Benim başıma bir üçüncü nesil i7...www.technopat.net
edit: benimkisi Mojave idi. belki yine aynı olabilir tabi.
Merhaba yine 2 dakika kala takiliyor, terminalde tam olarak girdiginiz kodu yazabilir misiniz?Muhtemelen 2 dk da donduktan bir süre sonra bu macOS kopyası hasar görmüş şeklinde bir hata veriyor mu? Veriyorsa alttaki çözümü bir dene. Ben alttaki çözüm ile geçmiştim o 2dk da takılma olayını.
Benimkisi Mojave idi. Belki yine aynı olabilir tabi.[Çözüm] Bu macOS Kopyası Hasar Görmüş Hatası - Technopat Sosyal
https://www.technopat.net/sosyal/konu/macos-catalina-10-15-2-amd-intel-guencel-kurulum-imaji.704460/ İmajımız ile kurulumda (10.15.2 için (Intel)) mobile config 1-2 veya diğer desktop config 1-2 ile deneyeniz; Clover options configs kısmından seçebilirsiniz. Benim başıma bir üçüncü nesil i7...www.technopat.net
Merhaba yine 2 dakika kala takiliyor, terminalde tam olarak girdiginiz kodu yazabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.