Asus X55C anakarta i5 ve i7 işlemci takılır mı?

Foxin

Hectopat
Daha fazla  
ArkadaşlarAsus X55C anakarta i7 veya i5 işlemci takılabilir mi? Takılırsa hangi modeller takılır? Vatan PC gibi sitelerden linklerini atabilir misiniz? Şu anki işlemci i3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın dizüstü bilgisayarın işlemcisi çıkarılabiliyor mu ? Araştırmalısın.

Notebook'unuza yurt dışından anakart getirip üstüne Vatan Bilgisayar'dan da işlemci alıp takmayı mı planlıyorsunuz?

Baştan o laptop anakartına bir mobil işlemci bulunmalı ondan sonra bataryanın ve soğutmanın yeterli gücü sağlayıp sağlamadığına bakılıp öyle alınmalı.

Kullandığın dizüstü bilgisayarın işlemcisi çıkarılabiliyor mu ? Araştırmalısın.

O ayrıntılarını pek bulamadım ekstra ram eklenebiliyormuş bi sitede görmüştüm özelliklerinde

Notebook'unuza yurt dışından anakart getirip üstüne Vatan Bilgisayar'dan da işlemci alıp takmayı mı planlıyorsunuz?

Hayır elimde olan laptopun anakartı budur ileride 8gb ram ve i7 ye tamamlamayı düşünüyorum yenisini almaktansa amazonda bulabildim ondan amazon linkini attım

Baştan o laptop anakartına bir mobil işlemci bulunmalı ondan sonra bataryanın ve soğutmanın yeterli gücü sağlayıp sağlamadığına bakılıp öyle alınmalı.

haklısınız şuan i3 de bir ısınma problemi yok, şarjda 3-4 saat gitmekte

Kısaca uğraşmaya değecek iş değil, stabilite sorunları çıkar, güç uyumsuzluğu olur, pilin ömrü kısalır, en basitinden bilgisayarını kullanılamaz hale getirebilme oranın yüksek Eğer bu kullandığın tek bilgisayar ise deneme ama ikinci bir bilgisayarın ve becerin varsa uğraş çünkü bu etrafta pek görülmüş bir şey değil, soket falan tutsa bile masaüstündeki gibi tak çıkar işlemci değişeceğini sanmıyorum notebooklarda. Yine de kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…