ASUS X570 Crosshair BIOS Update reset sonrası flash bellek çıktı

FallenAngels1246

Hectopat
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Benim şu anda bir sorunum yok ama çok endişeliyim, hayatımda ilk defa BIOS Update yaptım. BIOS Update bittikten sonra otomatikman PC kendini kapatıp açıyormuş birkaç defa bunu bilmiyordum. Kapatıp açılırken heyecana kapıldım ve hemen belleği çıkarttım, anakartım ASUS X570 Crosshair Hero VIII.
Anakartı aldığımda BIOS versiyonu 702'ydi ve gördüğünüz üzere benim yükseltmiş olduğum versiyon olan 1302'yi doğru bir şekilde gösteriyor. Diğer her yerde de bu şekilde doğru gösteriyor.
Ama kafama takılan ve beni çok rahatsız eden şey belleği PC kendini resetlerken çıkarmış olmam, bu bir sorun yaratır mı ilerde? Çünkü bir daha böyle bir işe kalkışacağımı düşünmüyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin stabil çalışıyorsa bir sorun olmaz ama bir sıkıntı görürsen BIOS güncellemesi gene yaparsın sorun kalkar. Yaparken korkma ilk defa yaptığın için endişelenebilirsin sadece bilgisayar tamamen açıldıktan sonra belleği çıkart bir sorun olacağını düşünmüyorum iyi forumlar.

Öncelikle iyi forumlar dilerim. Benim şu anda bir sorunum yok ama çok endişeliyim, hayatımda ilk defa BIOS Update yaptım. BIOS Update bittikten sonra otomatikman PC kendini kapatıp açıyormuş birkaç defa bunu bilmiyordum. Kapatıp açılırken heyecana kapıldım ve hemen belleği çıkarttım, anakartım ASUS X570 Crosshair Hero VIII.
Anakartı aldığımda BIOS versiyonu 702'ydi ve gördüğünüz üzere benim yükseltmiş olduğum versiyon olan 1302'yi doğru bir şekilde gösteriyor. Diğer her yerde de bu şekilde doğru gösteriyor.
Ama kafama takılan ve beni çok rahatsız eden şey belleği PC kendini resetlerken çıkarmış olmam, bu bir sorun yaratır mı ilerde? Çünkü bir daha böyle bir işe kalkışacağımı düşünmüyorum.

Eki Görüntüle 583799

Bu model için özel bir durum var mı bilmiyorum ama genellikle ilk anda yüklemeyi yapıyor zaten. O yükleme anında bilgisayarın kapanması sorunlara yol açabiliyor. Kendi kapattıktan sonra açıldığında yükleme yapacağını sanmıyorum birkaç kez kapanıp açılması sistemin tekrar tüm bileşenlerini kontrol etmesindendir. Zaten bir sorun olsa ya hiç açılmaz ya da açılışta hata verirdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı