ASUS X570-E ROG STRIX GAMING Cızırtı Sesi

Deassis

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2015
Mesajlar
305
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba
Bilgisayar'dan gelen cızırtı sesi sonrası ekran kartını çıkardım. Kasadaki bütün fanları durdurdum. Güç kaynağı değiştirdim. Harddiski çıkardım. Sadece M.2 SSD ile çalıştırdım. Sıvı soğutma pompası arızalıydı. Onun değişimi yapıldı, o da sorunsuz çalışıyor. M.2 takılı kısım tarafından ses geliyor. Coil Whine sorunu gibi, ama anakartta Coil Whine sorunu bulunmuyor diye biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size demedim ama genel bir kitle öyle davranıyor:D Hayatında ASUS kullanmamış ama ROG diye çıldırıyor...
Sorun değil hocam çok arkadaşım var RGB olsun yeter diyen haklısınız :)
Abartmayalım 🙂 Asus'un ROG serisi, Prime serisi, TUF serisi ne kadar kötüyse Crosshair serisi de o kadar sağlam. Flagship dediğimiz modellerin hiçbirisi zaten dandik olmaz. Crosshair serisi ise Asus'un flagshipi. Adamlar MSI Godlike'ın karşısına koyuyor bu modeli.
Haklısınız hocam ama sanırım siz link atınca biraz millet çıldırdı :D
 
Merhaba, benim rog-e x570 ten de ses geliyor. cızırtı şeklinde. Ayrıca ekran kartım rx550 ve işlemcim 3600 hız aşırtma yapmamaktayım. Servis size nasıl bir dönüş yaptı?
 
Merhaba, benim rog-e x570 ten de ses geliyor. cızırtı şeklinde. Ayrıca ekran kartım rx550 ve işlemcim 3600 hız aşırtma yapmamaktayım. Servis size nasıl bir dönüş yaptı?
Merhaba hocam ben servisle çok görüştüm ve uzay montajı yapmamı söylediler güç kaynağından ekran kartından gelme gibi sorunu olabilir demişlerdi uzay montajı yaptım ve tekrar videolarını gönderdim
M2'SSD kullandığım için dedikleri m2'soket girişinden gelen bir ses olabileceğini söylediler.
Göndersemde büyük ihtimal birşey yok deyip geri gönderme ihtimalleri varmış bende o yüzden göndermedim garantiye isterseniz siz gönderebilirsiniz CW'lerde çok abartı olmadıkça değişim veya iade olmuyor mağlesef ben servisle baya görüştüm ama hiç olumlu bir cevap alamadım.
İleride değiştirip yenisine geçerim şuanlık bir sorunum yok sese alıştım diyebilirim insan ister istemez sinir oluyor başlarda ama mağlesef şans işi bunlar hocam
 

Geri
Yukarı