ASUS-X571LH-BQ057 nasıldır?

Comolokko_97

Femtopat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
24
Bu laptop hakkında fikirleriniz nedir? Tasarıma da önem verdiğimden ve sadece ASUS düşündüğümden(psikolojik:) hoşuma gitti. Kullanıım amacım internet, film, Word vs ve CS:GO, Total War: Attila gib oyunları orta üst çözürülükte takılmadan oynamak.


İşlemci hızı: 2.50 GHz.
Çözünürlük formatı: Full HD.
Bellek: 8 GB.
Ekran boyutu: 15.6"
Ekran çözünürlüğü: 1920X1080 PX.
Ekran kartı: NVIDIA.
Ekran kartı hafızası: 4 GB.
Ekran kartı modeli: GeForce GTX 1650.
Ekran kartı tipi: Harici.
İşlemci modeli: i5-10300H.
İşlemci nesli: 10. nesil.
İşlemci türü: Intel Core i5.
İşletim sistemi: Free dos.
SSD: 256 GB.
 
Kullanım amacınıza ve özelliklerine bakarsak uygun gözüküyor. Yeni 3A oyunları oynamanız zor olur ama öyle bir amacınız yok. Sadece depolama alanı kısmı yetersiz gelebilir.

Ddiğim oyunları üst seviyede oynatır değil mi hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden ama baktığımda , ekran kartı iyi işlemcisi orta seviyede gözüküyordu
 
Ddiğim oyunları üst seviyede oynatır değil mi hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden ama baktığımda, ekran kartı iyi işlemcisi orta seviyede gözüküyordu.

İlker adlı arkadaşın dediği gibi dediklerini sorunsuz bir şekilde oynatır ondan şüphen olmasın benim dediğim daha yeni oyunlar gibi şeyler. Ama dediğim gibi depolama kısmında biraz eksik hissedebilirsin sürekli bir şey yüklersen. Windows 10 zaten 100GB gibi bir yer kaplıyor tek başına.
 

Geri
Yukarı