ASUS X670E-E Gaming Wi-Fi'da BIOS ayarları sıfırlanıyor

Feckless

Femtopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill Trident Z5 32 GB DDR5 6000 MHz
SSD veya HDD modeli
2 TB Samsung 990 Pro
Ekran kartı
RTX 4090
Anakart
ASUS X670E-E Gaming Wifi
İşlemci
Ryzen 7950X
Merhaba dostlar,

Sistemi yeni topladım ancak BIOS'ta sorun yaşıyorum. İnce ayar yapıp resetlediğimde tekrar eski ayarlara dönüp tüm ayarları eski haline döndürüyor.

Mesela RAM'ler 6000 MHz açıyorum ama o 4800'e çekiyor ve her açılışta F1 setup uyarısı ile uyarıp BIOS'a girip düzenleme yapılınca açılıyor kendiliğinden sistem açılmıyor.

Nerede hata yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar,

Sistemi yeni topladım ancak BIOS'ta sorun yaşıyorum. İnce ayar yapıp resetlediğimde tekrar eski ayarlara dönüp tüm ayarları eski haline döndürüyor.

Mesela RAM'ler 6000 MHz açıyorum ama o 4800'e çekiyor ve her açılışta F1 setup uyarısı ile uyarıp BIOS'a girip düzenleme yapılınca açılıyor kendiliğinden sistem açılmıyor.

Nerede hata yapıyorum?

Çözebildin mı? Çözebildiysen aynı sorunla ben de ugrasıyorum sıstemımız de aynı.

Merhaba dostlar,

Nerede hata yapıyorum?
Bios pilin de sıkıntı olabilir. Sistemin gücünü kapatmadan yeniden başlatma yaptığında aynı sorunu alıyor musun. Yoksa sadece fişten çektikten sonra mı oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı