ASUS Z690 13. nesil BIOS güncellemesi düzeldi mi?

attackhan

Decapat
Daha fazla  
ASUS Z690 13.nesil BIOS güncellemesi düzeldi mi?
Bu anakartı 13.Nesil işlemcilerle BIOS güncelleyemiyorduk düzeldi mi acaba hiç fikri olan var mı? Şimdi denerken elimde patlasın istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir çözüm buldunuzmu bende dün sistem topladım i5 13600kf ve asus tuf gaming z690 var.

Henüz Bios güncellemedim hocam eskisinden devam ediyorum

Benim bilgisayarımda sorun var. 2-3 başlık açtım bulabilirsiniz. 1-2 hafta içinde garantiye yollayacağım geri, zaman bulamadım. Biostan olduğuna emin değilim tabiki

Benim bilgisayarımda sorun var. 2-3 başlık açtım bulabilirsiniz. 1-2 hafta içinde garantiye yollayacağım geri, zaman bulamadım. BIOS'tan olduğuna emin değilim tabii ki.

Anladım inşallah çözersin kendi paramızla rezil oluyoruz bildiğin daha yeni aldım sistemi 2 gün oldu kafam çok bozuldu şu an 9 klık anakarta BIOS tuşu koymuyorlar saçma anakartı garantiye yollayınız forumda gördüm bir arkadaş göndermiş 1 günde geri göndermişler güncelleyip.
Gönderdikten sonra ve geldikten sonraki bilgileri paylaşırsanız benimle sevinirim.

Benim bilgisayarımda sorun var. 2-3 başlık açtım bulabilirsiniz. 1-2 hafta içinde garantiye yollayacağım geri, zaman bulamadım. Biostan olduğuna emin değilim tabiki
Ne gibi bir sorun var cihazınızda ve sistemisiniz nedir

bugün Facebook grubunda bir arkadaş da daha Asus z690 plus d5 varmış 13 ci nesil işlemci takmış açılmamış servise yollayıp bios uptade yapmışlar göndermişler takıp çalıştırmış ve sistem çalıştığı için güncelleme yapabiliyormuşuz ama elektrik giderse sıkıntıymış bios flashback tuşu olmadığı için o yüzden ben uptade i itopya mağazasında yaptırıcam elektrik gitmesine karşılık maksimum 5 10 dk sürüyormuş ama yinede bir kaç bilgisayarcıya sorun siz yanlış bilgi vermiş olmayayım.

Son düzenleme:
Ben tuf z690 ddr5 ile 13600k kombinasyonu aldım. Şans eseri merdiven altı bi bilgisayarcida 12. Nesil 12300 işlemci buldum. Bios güncelleme yaptım. Sorunsuz bugün kurulumu tamamladım. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Xmp ile de 5600 mhz e çektim ramlerim herşey Yolunda.

Kanka benim de anakart ın sürümü 2204 olarak geldi bana şu an onu kullanıyorum i5 13600KF 4070 OC kombinasyonu olarak fakat bazı oyunlarda ara ara FPS düşmesi yiyiorum anlık daha 1 ay oldu alalı kasayı
Şu an en son BIOS sürümü 2703 acaba BIOS güncelletsem sorun ortadan kalkar mı diye düşünüyorum çünkü kendim güncellesem elektrik gitmesinde tırsıyorum o yüzden aldığım yere yaptıracağım sence ne diyorsun?
RAM'leri ayarlardan DOCP 1 profiline çektim 6000 MHz 36CL de takılıyorum mavi ekran kapanma gibi durum yaşamadım hiç TLOU gibi Cyberpunk gibi sıkıntılı oyunlarda rahat oynuyorum mesela drop yok ama RDR2 diretcx12 de ara ara 100 FPS'den anlık olarak %0.1 FPS 30'lara düşüyor vulkana çektim düzeldi snrm Rust'ta aynı şekil çok düşüyor Forest 17 kere düşüyor %0.1 FPS amamin FPS o kdr düşmüyor mesela FPS 120min 90 falan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…