Herkese merhabalar.
Sizlerden bir ricam olacak hatta direk @Recep Baltaş'tan. Ben Hatay'da yaşıyorum ve müzik öğretmeniyim. Uzun zamandır videolarınızı izleyerek Dual Boot kurulumunu bilgisayarıma kuruyorum fakat, BIOS ayarlarındaki değişiklikleri anakartım farklı olduğu için tam olarak yapamıyorum diye düşünüyorum. Evet bilgisayar çalışıyor bir şekilde ama videoda izlediğim değişikliklerin kendi BIOS'umda neye karşılık geldiğini açıkcası biraz şansa değiştiriyorum. macOS kullanmak zorundayım çünkü Logic kullanıyorum (bir arkadaşım zamanında hediye etmişti-macOS sürümü için). Bilgisayarım biraz eski ve günümüz şartlarında da yeni bilgisayar almam biraz zor. Sizden ricam ASUS Republic of Gamers Extreme V serisi anakart için Big Sur Dual Boot'u anlatımlı olarak çekmeniz mümkün müdür? Şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin.
Not: Sizlere künefe göndermek istiyorum bana bir adres yollayabilir misiniz?
Bilgisayar
ASUS Maximus V Extreme Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2800MHz (O.C.) Anakart
Intel Core i7-3770K Quad-Core Processor 3.5 GHz 8 MB Cache LGA 1155 - BX80637i73770K
ASUS GTX760 DC2OC 256Bit 2 GB DDR5 Ekran Kartı
Corsair Vengeance 16 GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory (CMZ16GX3M2A1600C10)
Crucial MX500 CT500MX500SSD1 2.5" SATA 3.0 SSD (2 adet)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Başlangıçta macOS Big Sur install dedikten sonra Apple logosu altında ilerleme çubuğu devam ederken bu uyarıy veriyor.
Şef merhabalar. Sonunda kurabildim. Çok teşekkür ederim. Birkaç sorun kaldı: Birincisi USB olmadan Boot etme, ikincisi de Ethernet tanıtılmamış durumda onu nasıl yükleyeceğim? Bir de başlangışta Boot ekranında bir sürü seçenek var bunları nasıl temizlerim?
Teşekkür ederim abi sağ ol Adresini yazarsan sana bir şeyler göndermek isterim Her şey için tekrar sağ ol.
Sizden son bir iyilik daha isteyebilir miyim? Bana bu linkteki EFI dosyasını göndermiştiniz. Bu klasöre internet ve ses için olan kextleri de ekleyebilir misiniz? Bilgisayarımda şu anda internet yok ve kextleri yükleyemedim. Ses çubuğu da hareket ediyor ama herhangi bir ses çıkışı yok. Ses ve internet için AIDA64 programından donanım özelliklerini resim olarak gönderdim. Emekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Sağ olun https://download857.mediafire.com/wyis4oyjsyog/5tcs0kw1ism4gd7/ıvybridge+test(3).zip