cikolatalısüttt
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
ASUS Zenbook 14 OLED (UM3406) AMD Ryzen AI 7 350 işlemcili modelini almayı planlıyorum ama kullanıcı deneyimleri hakkında emin olmak istiyorum.
shop.asus.com
Kullanım amacım;
Sormak istediğim; (ve söyle bir şeyde var ülkeye yeni AMD AI 7 işlemcili geldiği için yeteri kadar inceleme videousu bulamadım )
Teşekkür ederim.
ASUS Zenbook 14 OLED (UM3406) AMD Ryzen AI 7 350 işlemcili modelini almayı planlıyorum ama kullanıcı deneyimleri hakkında emin olmak istiyorum.
ASUS Zenbook 14 OLED Laptop Ryzen™ AI İşlemci AI PC Laptop | Asus TR E-Store Satın Alın
ASUS Zenbook 14 OLED Copilot+ PC (UM3406KA-PP110W) Akıllı Güç ve Verimli Performans AMD Ryzen™ AI 7 350 işlemci ve entegre Radeon™ grafikler sayesinde ASUS 14” laptop, üretkenlikten eğlenceye kadar tüm görevlerde hızlı ve akıllı performans sunar. Üstün Görüntü Kalitesiyle OLED Deneyimi 14 inç 3K...
- Okul, sunum, Office işleri.
- Arduino IDE.
- Python (başlangıç – orta seviye)
- İnternette gezinme, YouTube.
- Film/Netflix
- Ara sıra Minecraft – PUBG gibi hafif oyunlar.
- Uzun pil ömrü + taşınabilirlik benim için önemli.
Sormak istediğim; (ve söyle bir şeyde var ülkeye yeni AMD AI 7 işlemcili geldiği için yeteri kadar inceleme videousu bulamadım )
- UM3406 modelinde ısınma / fan sesi durumu nasıl?
- OLED ekran ile ilgili sık karşılaşılan bir sorun (yanma, parlaklık, titreme vs.) Var mı?
- Pil performansı gerçek kullanımda ortalama kaç saat gidiyor?
- ASUS'un servis ve garanti süreci bu modelde memnun edici mi?
- Genel olarak “uzun vadede sorun çıkarır mı?” diye merak ediyorum.
Teşekkür ederim.