Asus Zenbook UX31A Stok sorunu

RonaldPeterson

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2013
Mesajlar
94
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben ultrabook almayı planlıyorum ama istediğim modeli teknoloji mağazalarında bulamıyorum. İstediğim model ise i5/Full HD/HD4000/128 SSD olan model hiç bir yerde yok ( İnternette varmı bilmiyorum ama internetten alışveriş yapma şansım yok ). Duyduğuma göre Recep abi Asus'da çalışıyormuş. Sorum şu acaba bu modelin üretimi durdu mu? Yoksa 4.nesil'e mi geçecek? Yada daha satmıyorlar mı teknoloji mağazalarına ( Teknosa,Gold,Vatan vb... )
 
İyi güzelde iyi ki web'den alamam yazmışım :confused:
Verdiğim yerlerinde satıldığı yerler var, Gökten inmiyor yazılar o sayfalara. Ararsın telefonla nerelerde varsa gider alırsın o zaman. Dediğin mağazalarda aramışsın demek ki yoklar, daha o zaman neyini soruyorsun eğer getirip getirmiyeceklerini sormak istiyorsan alacağın mağazalara sorman lazım buraya değil. Recep bey Göndermiyor ki leptopları satıcılara, Üretimi durmamışsa bile mağazalarda azalmış yani git gide bitiyor verdiğim sitelerden öğrenip gidip alırsın çok istiyorsan o modeli.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı