Asus zenfone 2 mi, LG g2 mi?

SatisFactionn

Megapat
Beyler bu iki telefon arasında kaldım. Lütfen cevap verin...
Teşekkürler.

Telefondan beklentileriniz ve bütçeniz neler?

Bütçe en fazla 1400 ama 1300 de olabilir Telefon güçlü olsun şarjı iyi gitsin ve kamerası iyi olsun.

G2 neredeyse 3 yıllık telefon olacak. Yenilik açısından bence Zenfone 2 almak daha mantıklı olur , özellikleride G2'ye göre gayet iyi.

Asusun şarj konusunda şüpheliyim lg g2 ye göre daha hızlı emer sanırım

Babam G2 kullanıyor ve sadece konuşmak için kullanıyor. Bir yere oturup yemek beklediğimiz zamanlardada 1 saati sosyal medyada geçiyor ve bu kullanım şekliyle 2 yada 3 günde bir şarj ediyor. Pil konusunda gayet iyi telefon ama halen daha Zenfone 2 almanızda ısrarcıyım. Telefonu açıp arayüzünde dolaşırsanız tabiki pil yer .

Lg G2 halen alınabilir bir telefondur şuanda 32GB'lik modeli 1100TL. Ekran kalitesi ve parlaklığı Zenfone modelinden daha kaliteli ve parlak, kamera performansıda iyi karşılaştırma yapmadım ama seni tatmin edecektir. İşlemcisi ile şuanda istediğin her oyunu oynayabilirsin. Şarj konusuna gelirsek 1 günü çıkarır tabi senin kullanımına da bağlı. Sana tavsiyem git telefonları eline al öyle tercih yap.

LG zaten güncelleme konusunda berbat bir firma, ASUS da iyi değil ama yapacak bir şey yok.

Bana kalırsa biraz bütçe zorlayıp Xperia Z2 alman. İki seçenek arasında düşünmene bile gerek yok. Kesinlikle Zenfone 2.

Fiyatı düşerse z2 al veya yeni telefonlar çıkacak beklersen onlara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…