Asus Zenfone 2 Şarjın Çabuk Bitmesi ve Uygulama Kilitleme Önerisi

FrozenGG

Megapat
Daha fazla  
Merhaba konuyu şöyle açıklayabilirim;
1- Bende ve arkadaşımda zenfone 2 var onun telefonu okulda gün sonuna kadar gitti ama benim telefonumun şarjı yarıda pert. Pil kullanım bölümünde benim telefonum android sistemi %67 kullanılmış onda %8 diyor bende oyun oynadım bu gün o da oynadı ondada aynı uygulamalar var bendede. Ama bende bi tık fazla uygulama olarak CM Security uygulaması vardı bu gün kaldırdım ram kullanımı baya azaldı bu şekilde denemedim şarjını bide şu arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatabilirim mesela facebook aşırı ram kullanır ve şarj yer diye biliyorum.
2- Bana şarj yemeyen uygulama kilitleme programı lazım yada telefonun kendi özelliği varsa öğretirmisiniz internette bulamadım.
Yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

Güncel.

Otomatik başlatma yöneticisinden istediğin uygulamaları açıp kapatabilirsin. Mesela bende facebook, Whatsapp, Messenger açık. Telefonda zaten bir uygulama kilitleme mevcut ''CM applock for Asus''. Bunun için ana ekrandayken parmağını yukarı doğru sürükle. Orada kilitle seçeneği var oradan kullanabilirsin. Şu yazıdan da faydalı bilgiler edinebilirsin. Asus ZenFone 2’nin Pil Ömrünü Daha Da Uzatacak 8 İpucu - Technopat

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı