Asus Zenfone 2 vs LG G3?

İnternet denen şey sayesinde elinle dokunmadan neyin ne olduğunu, nasıl olduğunu anlayabiliyorsun. Buraya sorulara cevap vermek için önce araştırma yaparak gelmek lazım ve ben 1 aydır Zenfone 2, iPhone 5s ve LG G2'yi yakından takip ediyorum.

Seninle tartışacak değilim, internette bir kaç video seyredip burada bana ahkam kesersen cevabım farklı şekilde olmaz. Sen, sağdan soldan duyduklarınla konuşursun, ben ise edindiğim tecrübelerle..

Ne bilgisi edindin arkadaşım. Senin yaptığın şey "baltalamak". Z3580, 4Gb RAM, Android 5.0 L, Kamera, PowerVr 6430, 64-bit mimarili işlemci. Daha fazla saymama gerek var mı Asus Zenfone 2'nin üstün yanlarını? Testlerde de üstün, kağıt üstünde de. Bir şeyi anlamamak için bu kadar uğraşılmaz yahu !

Yok mu benden başka anlatacak ya ?

Üstün donanım, asusun yazılım desteği ve asusun pazara girişi sebebiyle fiyatlarının ucuz olması büyük fırsat. Bende zenfone 2 yada zenfone 5 almayı düşünüyorum. İnternneteki incelemelerde gayet doğru, benchmark testleri değil oyun ve kullanım testleri önemli. Eğer bu testlerin yanlış olduğunu iddia eden varsa bilgisayardaki oyun testlerinede inanmamalı.

Konudaki yorumlarımı oku da sonra cevap ver istersen. Ben Zenfone 2 kötü dedim mi? Saydığın şeyler kağıt üstünde evet bariz şekilde üstün. Ben de kötü demedim. Karşısında G2 gibi bir performans canavarı var dedim. Asus Zenfone 2'nin en ufak bir optimizasyon sorunu ile bütün donanımı çöpe gidebilir. Bunu Samsung'da defalarca gördük. GMD ile de gördük. GMD Elite kağıt üstünde ortalığı yıkıp geçiyordu. Sonra ne oldu? Çok izliyorsun, araştırıyorsun, bilirsin. Çoğu telefon da inceleme videolarında sorunlu görünür, kullanıcıda daha performanslı çalışır veya bunun tam tersi olur. Buna defalarca şahit oldum, olduk. Asus Zenfone 2 böyle olur ya da olmaz. İnşaallah göründüğü gibi performanslıdır. Ben de almayı düşünüyorum zaten..
Benim yaptığım baltalamak değil, senin yaptığın şahlandırmak.. Daha piyasaya çıkmamış, uzun vadede incelenmemiş bir cihazı aldın, uçurdun.. Biraz daha zorlarsan Fanboy olacaksın. Hadi bakalım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı