Asus Zenfone 5 4.4.2 Batarya Testi

Regalbeyin

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yatmadan önce %100 olarak telefonu koyacağım. Sabah kalktığımda şarja bakacağım. Hangi şartlar altında ne kadar inecek merak ediyorum. Çünkü telefon kilitli halde batarya yiyen diyen arkadaşlarımız var. Bakalım öyle bir şey var mı. Ayrıyetten testi devam ettirip günlük kullanımda neler yaptığımı ve ne kadar yediğini de söyleyeceğim.

Wifi kapalı
Alarm açık
Ekran ışığı en düşük seviyede.

Saat 1.00'da bırakıyorum. Sabah 7.00'de elime alacağım. Alarm çalacak belli bir süre. Bakalım.

Son düzenleme:
Arkadaşım bu şekilde batarya testi yapılmaz, yapılsada bunun adı bekleme süresi testi olur. Mesela asfalt 8 yükle ve 15 dakika oyna, şarjı yüzde kaç gidiyor bunu yaz. Şarjı tam doluyken gir nternete gezin, şarjı kaç saat dayanıyor yaz buraya. En azından verdiğin sonuçları, asus zenfone 5 almadan önce eşdeğer fiyatta olan cihazlarla karşılaştırırsak daha mantıklı hareket eder insanlar.

Amacım onun testi değil. Hiçbir şey yapmadan şarjı gidiyor diyenler var. Onun için yapıyorum aslında.

Benim zenfone 5'de kit-kat yüklü hali ile 12 saat bekleme süresinde % 6 civarı şarj gidiyor.

Sabah kalktığımda kilidi actım. %99 oldu. Telefonu kilitledim. Sonra kilidi yeniden açtım. Aniden %97'ye indi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…