Asus Zenfone 5.5

Evrense!

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Herkese merhaba. :)
Size Asus Zenfone 5.5 hakkında bilgi vereyim.
Asus Zenfone 5.5 adlı modeli tahminlere göre 2015'in başlarında, büyük ihtimalle Ocak ayında lansman ile tanıtılacak.
İntel den aldığım bilgiye göre şöyle söylediler.
Daha telefon görücüye çıkmadı fakat prototipi hazır.
Öğrene bildiğim özellikleri ise şu şekilde.
5.5" Ekran boyutu.
1080p yani Full HD ekran.
2GB Ram.
Atom işlemci. 2,40 yada 2,50 GHz İşlemci hızı.
10.500 mAh batarya.(10.5xxx tam sayı aklımda değil.) Sıkıştırılmış batarya teknolojisi kullanılmış.
Adamın söylediğine göre Zenfone 6 dan çok daha iyi ve fiyatı da daha yüksek dedi. Tahmini 1800 TL olabileceğini söyledi. Bildiğim bilgiler bu kadar. Bunlar sadece intel de çalışan birinin söylediği bilgiler, gerçek olup olmadığı hakkında bir bilgim yok !!!

Bu tarz haberler Ekim ayında çıkmaya başlamıştı. CES 2015'te tanıtılacak iddiaları falan da var. Verdiğin teknik bilgiler de aşırı detaysız ve bazıları mantıksız. Evet böyle bir model çıkabilir fakat teknik özellikler dediğin gibi olmayabilir.

Ayrıca bu bilgileri sana Intel'de çalışan biri mi söyledi, yoksa diğer sitelerdeki haberlerden harman yapıp da mı konu açtın? Madem bu kadar önemli bir bilgiyi sana söyledi, neden not almadın diye sorarım ben de. 10.500 mAh batarya demişsin çünkü.

Asus'un donanımları Zenfone 5'e göre biraz daha düşürülmüş 100-150 TL daha ucuza satacağı yeni bir Zenfone 5 de piyasada olacak. Bunu da belirteyim.

Bu tarz haberler Ekim ayında çıkmaya başlamıştı. CES 2015'te tanıtılacak iddiaları falan da var. Verdiğin teknik bilgiler de aşırı detaysız ve bazıları mantıksız. Evet böyle bir model çıkabilir fakat teknik özellikler dediğin gibi olmayabilir.

Ayrıca bu bilgileri sana Intel'de çalışan biri mi söyledi, yoksa diğer sitelerdeki haberlerden harman yapıp da mı konu açtın? Madem bu kadar önemli bir bilgiyi sana söyledi, neden not almadın diye sorarım ben de. 10.500 mAh batarya demişsin çünkü.

Asus'un donanımları Zenfone 5'e göre biraz daha düşürülmüş 100-150 TL daha ucuza satacağı yeni bir Zenfone 5 de piyasada olacak. Bunu da belirteyim.

Konuyu yanlış yere açtığım için ceza yedim. Kusura bakmayın diğer hesapla cevaplıyorum çünkü cezanın bitmesini beklersem konuyu geri hortlatmak sorunda kalacağım.

Bu bilgiler kesinlikle başka bir yerden çalmadım. İnternet de böyle bir bilgi gözükmüyor yani çalıntı değil. İster inanın, ister inanmayın. Benim kanıtlamaya çalıştığım bir şey yok. Belki inanmazlar diye yazmadım. Türkiye İnavasyon haftasında öğrendiğim bilgiler bunlar, yani aradan 1 aydan fazla süre geçti. Yazma sebebim bazı arkadaşlar yeni modeli bekliyor sadece yardımcı olmaktı.
Bu bilgileri Türkiye İnavasyon haftasında İntel standında işlemci kısmında bulunan bir yetkili tarafından öğrendim.
Neden not almadın diye sormuşsun. Söyleyeyim, not alınacak fazla bir bilgi vermedi benim sorduğum ve onu bildiği bazı bilgileri verdi. Batarya size mantıksız gelebilir ben sadece öğrendiğim bilgileri burada yayınladım ki bazı arkadaşlar beklemek isterse beklesinler diye. Sıkıştırılmış batarya teknoloji kullandığından bahsetti. Belki 10.500 mAh olabilir ama tam performans verip vermeyeceğini bilmiyorum.

"Asus'un donanımları Zenfone 5'e göre biraz daha düşürülmüş 100-150 TL daha ucuza satacağı yeni bir Zenfone 5 de piyasada olacak. Bunu da belirteyim." demişsiniz.
Bu zaten belli. Zenfone 5 Lite.

BİM-Mağazalarında-Asus-ZenFone-5-Modeli-599-TL.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı