Asus zenfone 5 ? 6 ? çelişki

ahmet arif

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilişimm öğrencisi
merhaba arkadaşlar ben şu aralar telefon almak istiyorum 700 800 tl bütçem var zenfone 5 ve 6 arasında kaldım kafamda deli sorular arkadaşlar bu iki telefonuda kullananlar lütfen cevap versin zenfone 5 sarj durumu nasıl a502cg ile farkı hissedilir derecedemi saj benim için önemli zenfone 6 da almak istiyorum fakat hiçbiryerde stoc yok ne zaman gelir bi bilginiz varmı heryerde araştırdım kimi diyoki zenfone 5 ile yoğun kullanımda 1.5 sajim dayandı diyo kimi çok çabuk bitiyor diyo BANA YARDIM EDDİİN !!!! KAFAMDA DELİ SORULAR

Zenfone 5 günlük kullanımda 7 8 saat dayanıyor. Sarj konusu sorunsa Zenfone 6 al ama biraz büyük gelebilir. Her cebe sığmaz.

Zenfone 5 de 3 bucuk saat ekran suresi alirsin 1 gunde yeterli diyosan al hızlı telefon bende kullaniyorum sorunlarin varsa sorabilirsin
Sana soyle diyim ben lise 2 ye gidiyorum malum derslerde fazla kullanimiyacan arada sirada tenefuslerde ogle arasinda vs oynarim gerisinde int kapali olur ekran isi en dusuk olur kac saat gider bir gunu cikarirmi

Himm tessekurleer egerki telefonu aldigim zaman znfon 6 varsa ondan alirim

Ben aldigim zaman znfn 6 varsa onu alirim
Bende senin yerinde olsam zenfone 6 alirdim onda 5 saar felan ekran suresi oluyo o telefon olsaydi bende 8 e kadar felan giderdi :D zenfone 6 nin pil omru daha uzun zaten android l ile sarj sorununun iyilesecegini dusunuyorum :d

Bende senin yerinde olsam zenfone 6 alirdim onda 5 saar felan ekran suresi oluyo o telefon olsaydi bende 8 e kadar felan giderdi :D zenfone 6 nin pil omru daha uzun zaten android l ile sarj sorununun iyilesecegini dusunuyorum :d
İnsallah ben alirken vardir olmadi bekleriz az bapara dwgil 700 800 tl alip da sarj bitip ortada kalmakta olmaz yani haksizmiyim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı