Asus ZenFone 5 Önerir misiniz ?

ProduceRWT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Producer
Evet arkadaşlar, ZenFone 5 önerir misiniz? Telefon almayı düşünüyorum. Düşük bütçem var. Ve Asus fanıyım Sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Bu bütçeye daha iyi telefon olur mu? Al der misiniz? Ve android güncellemesi geldi mi? İncelemesini seyrettim ve Modern Combat 5 açılmıyor idi, artık açılır mı? Kullananlar önerir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum çok çok çok memnunum. Donanımsal ve yazılımsal özelliklerinden bahsetmek istemiyorum. Onlara zaten bakmışsındır. Bir kullanıcı olarak sana tavsiyem bu ürünü kaçırma.

Teşekkür ederim peki güncelleme geldi mi?

Evet kuzenim de dediğiniz telefon var. Ama Galaxy den soğudum artık Arkadaş çevremin hepsinde ondan var. Ve Asus donanımsal olarak daha iyi görüyorum tabi ki kendi görüşüm yanlış anlamayın.

Bende o telefondan alacağım. Farklı farklı birçok yerden araştırma yaptım ve f/p olarak o fiyata alınabilecek en iyi telefon olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğer telefonun ağır ve kalın olduğunu düşünürsen (o kadar abartılacak düzeyde bir şey değil ) bir de T50'ye bak ama yinede Zenfone5 daha iyidir.

Telefon ağır değil ve arkası kavisli olduğu için ele rahat oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…