Asus ZenFone 5 Önerir misiniz ?

Bu sizi rahatlatır umarım. Bu arada @Recep Baltaş 'a saygılar :)

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler yorumlar için. İlk önce ben iPhone 4s amazon dan getirtecektim tanıdığım vardı. Pasaport filan da gerekliymiş. O yüzden dedim ki Türkiye'den olsun taş olsun :D Ama Asus cidden beni rahatlatıyor ve arkadaş çevremin telefonları çok iyi. Ben onların yanın da biraz ezik kalmıyor değilim :( O yüzden güncelleme geldimi gibi sordum ama gelecek diyorlar ve güveniyorum Asus'a. Peki 6 sürümüyle 100 TL fark var sizce ondan hangisi biraz fazla oluyorum ama kusura bakmayın :D

Çok teşekkürler yorumlar için. İlk önce ben iPhone 4s amazon dan getirtecektim tanıdığım vardı. Pasaport filan da gerekliymiş. O yüzden dedim ki Türkiye'den olsun taş olsun :D Ama Asus cidden beni rahatlatıyor ve arkadaş çevremin telefonları çok iyi. Ben onların yanın da biraz ezik kalmıyor değilim :( O yüzden güncelleme geldimi gibi sordum ama gelecek diyorlar ve güveniyorum Asus'a. Peki 6 sürümüyle 100 TL fark var sizce ondan hangisi biraz fazla oluyorum ama kusura bakmayın :D
Öncelikle biz zaten burda sizlere yardımcı olmak için varız. Ne istersen sorabilirsin. :)

6 sürümüyle farkı, ekran boyutu olarak ZF 6 daha büyük. Kamera olarak ZF 5 8, ZF 6 ise 13Mp arka kameraya sahip. Performans olarak değişen bir şey yoktur, nasıl olsa aynı donanıma sahipler. Ekranın görünümü olarak ZF 5 daha iyi görünüyor. Pil olarak dağlar kadar fark var. ZF 6 3300Mah ve ZF 5 2110Mah. Farkları bunlar. Eğer büyük ekran seviyorsan ZF 6 tavsiyemdir. Ama sonradan çok büyük gelebilir ve pişman olabilirsin.

6inç alarak abartmaya gerek yok bana sorarsanız. Fark olarak 13Mp kamera, 6inç boyutu. Pil süresi olarak ve performans olarak değişen bir şey yok. ZF5 3300Mah ama 6inç, 2110Mah de 5inç e yetecek şekilde pilleri gayet yeterli.

Zenfone 5 ve 6 gayet alınası cihazlar,batarya ve ses kalitesi olarak düşük Zenfone 5 bunu göz önüne almalısın.Motorola Moto G modelinede bir bak derim

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı